‘The Masked Singer’: Luister en kijk hier naar het feestje dat Hippo bouwt

De komende aflevering van The Masked Singer wordt geopend door Hippo, ongetwijfeld een van de meest geheimzinnige pakken van dit seizoen. En ook deze keer lijkt het mysterie rond het dansende nijlpaard niet meteen opgelost te raken. Maar Hippo zorgt wel voor sterke zangkunsten en indrukwekkend dansmoves die je nu al in preview kan zien.

We zijn vrijdagavond in The Masked Singer toe aan de derde aflevering na de Big Bang. Daarbij zagen we eerst Mummie, ofwel Véronique De Kock, afvallen. Later volgde Minotaurus, die Jan Van Looveren bleek te zijn. De show gaat dus verder met Hippo, Foxy Lady, Raaf, Tovenaar, Leeuw en Champignon.

Deze zes gemaskerde zangers nemen het opnieuw tegen elkaar op in drie duels. Daarbij is er telkens één winnaar en één iemand die in de gevarenzone belandt. De drie figuren in het risicogebied nemen het samen tegen elkaar op in één ultieme Face Off waarna het publiek beslist wie afvalt.

Hippo

We weten daarbij niet alleen dat er een nieuw element wordt toegevoegd aan The Masked Singer, maar ook al welke songs de zes overgebleven artiesten zullen zingen. Voor Hippo is dat Let’s Go Crazy van Prince en dat optreden kan je nu al bekijken.

Hippo blijkt niet alleen straf te kunnen zingen, maar hij haalt ook zijn beste dansmoves boven en daarbij hoort ook de moonwalk. Vooral Andy Peelman is daarvan onder de indruk, al lijkt hij nog steeds geen idee te hebben wie er onder het masker verscholen zit.

Kijk en luister naar het optreden van Hippo in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...