‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de negende aflevering

Met nog zes pakken in de running gaat The Masked Singer genadeloos verder richting finale. Hippo, Foxy Lady, Raaf, Tovenaar, Leeuw en Champignon nemen het vrijdag in drie duels tegen elkaar op in de hoop een nieuwe week te overleven. Een van hen zal echter zijn of haar masker moeten afnemen en zichzelf onthullen.

We zijn vrijdagavond in The Masked Singer toe aan de derde aflevering na de Big Bang. Daarbij zagen we eerst Mummie, ofwel Véronique De Kock, afvallen. Later volgde Minotaurus, die Jan Van Looveren bleek te zijn. De show gaat dus verder met Hippo, Foxy Lady, Raaf, Tovenaar, Leeuw en Champignon.

Deze zes gemaskerde zangers nemen het opnieuw tegen elkaar op in drie duels. Daarbij is er telkens één winnaar en één iemand die in de gevarenzone belandt. De drie figuren in het risicogebied nemen het samen tegen elkaar op in één ultieme Face Off waarna het publiek beslist wie afvalt.

Songs

Hippo zal zoals vanouds weer zorgen voor een waar feestje, want hij brengt Let’s Go Crazy van Prince. Ook Foxy Lady kiest voor een echte klassieker. Zij zingt namelijk haar eigen versie van Can’t Help Falling In Love van Elvis Presley.

Raaf kiest deze week voor girlpower, want zij gaat voor een cover van Never Gonna Not Dance Again van P!NK. De nummerkeuze van Tovenaar zal ongetwijfeld wat wenkbrauwen doen fronzen. Hij brengt namelijk de Eurovisiesong Miss You van Jeremie Makiese, iemand die zelf al meermaals is genoemd als verdachte dit seizoen.

Leeuw probeert dan weer het publiek te overtuigen met een cover van Lionheart van Joel Corry & Tom Grennan. Als laatste is het aan Champignon. Die gaat deze week voor het emotionele Nothing’s Gonna Change My Love For You van Glenn Medeiros.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...