‘The Masked Singer’: Bart Cannaerts: “De bekendste persoon die er nog inzit, is nog niet genoemd”

Bart Cannaerts heeft een spectaculaire onthulling gedaan over The Masked Singer. Hij heeft namelijk verklapt dat er ons nog een grote verrassing staat te wachten in het programma. De grootste naam die dit seizoen nog niet onthuld is, is volgens de speurder zelfs nog nergens genoemd.

De weg naar de finale van The Masked Singer wordt vanavond voortgezet met de zeven overgebleven gemaskerde zangers: Minotaurus, Hippo, Foxy Lady, Raaf, Tovenaar, Leeuw en Champignon. Eerder op de dag kwamen we al te weten welke songs zij vrijdag zullen zingen in de achtste aflevering van The Masked Singer.

Er staan ons in The Masked Singer de komende weken dus nog zeven onthullingen te wachten. Volgens Bart Cannaerts zit daar alvast nog één grote verrassing bij. De speurder was eerder deze week te gast in de GoPlay-podcast Achter De Schermen om te spreken over The Masked Singer.

Grote naam

“Er is – as we speak – nog altijd een pak bij waarvan ik nog nergens de naam heb gezien, maar echt nergens hé”, klonk het daar. “Ik ga niet zeggen welk pak het is. Het is wel een mega A-lister. Het is de bekendste persoon die nu nog in The Masked Singer zit en die is nog niet geraden, zelfs nog niet genoemd.”

Of die grote naam snel zal gevonden worden, zien we misschien vanavond al. Dan krijgen de speurders van alle zeven overgebleven kandidaten namelijk een extra tip van iemand uit hun nabije omgeving.

Luister hier naar het fragment van Bart Cannaerts in Achter De Schermen:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...