‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de achtste aflevering

Na een week onderbreking door de voetbalinterland van de Rode Duivels tegen Zweden kunnen we vrijdagavond opnieuw kijken naar The Masked Singer. Daarin nemen de overgebleven zeven figuren het tegen elkaar op voor een plaatsje in de volgende aflevering. En dit zijn de songs waarmee ze het publiek proberen overtuigen.

In de eerste aflevering na de Big Bang namen de figuren uit groep 1 het op tegen die uit groep 2. Op die manier deden ze de naam ‘Big Bang’ alle eer aan. Na duels en een extra ronde was het Mummie (Véronique De Kock) die de minste stemmen van het publiek kreeg en het programma moest verlaten.

De weg naar de finale wordt vrijdag voortgezet met de zeven overgebleven gemaskerde zangers: Minotaurus, Hippo, Foxy Lady, Raaf, Tovenaar, Leeuw en Champignon. Het speurdersteam krijgt daarbij opnieuw versterking van Karen Damen. Zij krijgt het gezelschap van Kevin Janssens en Julie Van den Steen. Daarmee zijn de drie beste speurders van dit seizoen present. De mystery speurder zal meteen ook veel duidelijk maken, want het gaat om iemand die velen verdenken.

Drie duels

De overgebleven figuren nemen het vrijdag in drie duels tegen elkaar op, waarna opnieuw één iemand zal afvallen en zijn of haar masker moeten afnemen.

Minotaurus vs. Hippo

Het eerst duel gaat tegen Minotaurus en Hippo. Minotaurus kiest daarbij voor Dance All Over Me van George Ezra. Hippo daarentegen probeert het aanwezige publiek te overtuigen met een cover van The Loneliest van Måneskin.

Champignon vs. Leeuw vs. Foxy Lady

Het tweede duel gaat tussen drie figuren. Champignon bijt de spits af met zijn versie van Like A Virgin van Madonna. Daarna is het aan Leeuw, die opnieuw zijn beste dancemoves zal bovenhalen voor Man In The Mirror van Michael Jackson. Foxy Lady tot slot kiest voor Unholy van Sam Smith.

Raaf vs. Tovenaar

De duels worden afgesloten met een ongetwijfeld hoogstaande strijd tussen Raaf en Tovenaar. Raaf probeert het publiek te overtuigen met het Oscargenomineerde Hold My Hand van Lady Gaga. Tovenaar brengt dan weer Gimme! Gimme! Gimme! van ABBA.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...