‘The Masked Singer’: Luister hier al naar het entertainende optreden van Leeuw

Het is vanavond alweer tijd voor het zevende aflevering van The Masked Singer. Daarin zal opnieuw onder andere Leeuw de show verkopen. VTM deelde namelijk zojuist in preview zijn optreden en dat kan op heel wat complimenten rekenen van de jury/speurders.

Vorige week vrijdag namen we in The Masked Singer afscheid van Kosmos, die Siska Schoeters bleek te zijn. Daardoor blijven er met Champignon, Hippo, Mummie, Leeuw, Raaf, Tovenaar, Foxy Lady en Minotaurus nog acht figuren over. Zij zullen zichzelf komende vrijdag allemaal laten horen.

Omdat er vrijdag opnieuw acht zangers aantreden, wordt er opnieuw gestreden in vier duels. Het gaat daarbij telkens om een strijd tussen iemand uit groep A en iemand uit groep B, twee zangers die het nog nooit eerder tegen elkaar opnamen dus.

Leeuw

Een van die duels gaat tussen Foxy Lady en Leeuw en beiden kiezen daarbij voor een rasechte popsong. Terwijl Foxy Lady daarbij kiest voor We Found Love van Rihanna, gooit Leeuw alles in de strijd met Let Me Entertain You van Robbie Williams.

Hij neemt daarbij de titel van zijn song duidelijk heel letterlijk, want we krijgen een enorm entertainmende feestoptreden te zien van Leeuw. Daarbij gooit hij naast zijn zangkunsten ook zijn danstalent in de strijd. Dat laatste wordt ook opgemerkt door de juryleden. Al blijft het voor hen voorlopig wel gissen naar wie er verscholen zit in het roze glitterpak van Leeuw.

Kijk hier naar het optreden van Leeuw in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...