‘The Masked Singer’: Dit is de afvaller van deze week en die zat onder het masker

In de zesde aflevering van The Masked Singer hebben we afscheid genomen van Kosmos. Onder dat masker bleek niemand anders dan Siska Schoeters verscholen te zitten. Na die onthulling kennen we meteen ook de acht Masked Singers die doorgaan naar de Big Bang.

The Masked Singer begon deze week met een optreden van Foxy Lady. Zij bracht – nipt zonder valpartij – haar versie van Don’t Go Yet van Camila Cabello. Hippo kwam meteen daarna met een indrukwekkende performance van Another Love van Tom Odell. Kosmos was als derde aan beurt en koos voor Chained To The Rhythm van Katy Perry. Tovenaar haalde daarna de George Michael in zichzelf naar boven met het nummer Careless Whisper. De reeks solo-optredens werd afgesloten met de sterke Minotaurus en Smells Like Teen Spirit van Nirvana.

Tovenaar gered

Na die optredens was het tijd aan de Masked Singers zelf om op hun medekandidaten te stemmen. Die kozen overtuigend voor Tovenaar, zodat we deze figuur zeker terugzien bij de Big Bang, de grote samensmelting van de twee groepen.

De vier overgebleven zangers moesten het tegen elkaar opnemen in face-offs. Het eerste duel ging daar tussen Foxy Lady en Kosmos. Het publiek stemde vervolgens Foxy Lady naar de Big Bang. De volgende face-off tussen de dieren Hippo en Minotaurus leverde Hippo op als winnaar.

Kosmos

Daardoor zaten Kosmos en Minotaurus in het risicogebied. Het publiek mocht dus opnieuw kiezen tussen die twee overgebleven ‘maskers’ en redde Minotaurus. Kosmos moest dus haar gezicht tonen … en het bleek Siska Schoeters te zijn. 

Kijk hier naar de onthulling van Kosmos in The Masked Singer:

Kijk hier naar het optreden van Kosmos in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...