‘The Masked Singer’: Foxy Lady voorkomt nipt heel dramatisch moment tijdens optreden

In The Masked Singer komen vrijdag voor het laatst de vijf overgebleven figuren van groep 2 in actie. Foxy Lady, Hippo, Kosmos, Tovenaar en Minotaurus strijden er namelijk voor een felbegeerde plaats in de Big Bang, de samensmelting. Maar voor Foxy Lady zorgt dat tijdens haar optreden bijna voor een dramatisch moment als ze een val van het podium maar nipt kan vermijden.

Vorige week vrijdag kwamen de kandidaten uit groep 1 voor het laatste apart in actie in The Masked Singer. Daar eindigde meteen ook het avontuur voor Soaperstar. Dat wil zeggen dat Champignon, Leeuw, Mummie en Raaf de Big Bang bereikt hebben. Komende vrijdag komen daar nog vier gemaskerde zangers bij. Dan nemen de overgebleven vijf kandidaten van groep 2 het namelijk tegen elkaar op in de zesde aflevering van The Masked Singer.

Foxy Lady

We vernamen eerder al met welke songs Foxy Lady, Hippo, Kosmos, Tovenaar en Minotaurus hun plaats in de Big Bang zullen proberen afdwingen. Voor Foxy Lady is dat Don’t Go Yet van Camila Cabello. Geen makkelijke keuze, want daarin moet namelijk niet alleen gezongen, maar ook gedanst worden.

Dat laatste loopt bijna fout af. Tijdens een van haar salsamoves komt Foxy Lady namelijk iets te dicht bij de rand van het podium. Daar kan ze maar heel nipt haar evenwicht behouden zodat ze juist niet valt.

Bekijk hier een fragment uit het optreden van Foxy Lady tijdens The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...