‘The Masked Singer’: Dit is de volgende afvaller en die zat eronder verborgen

In The Masked Singer hebben we voor de vijfde keer van een mysterieuze zanger(es) moeten afscheid nemen. Dat was deze keer Soaperstar en onder dat glanzende masker bleek niemand minder dan Kat Kerkhofs te zitten.

The Masked Singer begon deze week met publiekslieveling Champignon. Die bracht Livin’ La Vida Loca van Ricky Martin. Daarna was het aan Leeuw, deze keer zonder hoed, en zijn versie van Take Me To Church van Hozier. Het volgende optreden was van Mummie. Die zorgde voor sfeer met I Love Rock ’n Roll van Joan Jett. Soaperstar bracht vervolgens Happier Than Ever van Billie Eilish. En een indrukwekkende Raaf sloot af de eerste reeks optredens af met Queen Of The Night van Whitney Houston.

Champignon gered

Na die optredens was het tijd aan de Masked Singers zelf om op hun medekandidaten te stemmen. Dat was superspannend, maar uiteindelijk kreeg Champignon twee stemmen, waardoor die er deze week niet kon uitliggen en rechtstreeks naar de Big Bang gaat.

De vier overgebleven zangers moesten het tegen elkaar opnemen in face-offs. Het eerste duel ging daar tussen Soaperstar en Mummy. Het publiek stemde vervolgens Mummy naar de Big Bang. De volgende face-off tussen de dieren Leeuw en Raaf leverde Raaf op als winnaar.

Soaperstar

Daardoor zaten Soaperstar en Leeuw in het risicogebied. Het publiek mocht dus opnieuw kiezen tussen die twee overgebleven ‘maskers’ en redde Leeuw. Soaperstar moest dus haar gezicht tonen … en het bleek Kat Kerkhofs te zijn. De programmamaakster en vriendin van Dries Mertens werd de afgelopen seizoen al meermaals genoemd bij veel pakken, maar nooit bij Soaperstar.

Kijk hier naar de onthulling van Soaperstar in The Masked Singer:

Kijk hier naar het optreden van Soaperstar in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...