‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de vijfde aflevering

Het succesprogramma The Masked Singer is ondertussen aan zijn vijfde aflevering toe. De vorige weken namen we al afscheid van vier figuren en morgen volgt dus een vijfde. Morgen zien we opnieuw de figuren uit de eerste groep performen en daarbij lijkt vooral Raaf een goede indruk na te laten.

Vorige week vrijdag zagen de kijkers van The Masked Singer hoe de vierde kandidaat afviel. Na een nek-aan-nek race met Foxy Lady moesten we afscheid nemen van Vlinder. Onder dat masker bleek uiteindelijk DJ MATTN oftewel Anouk Matton te zitten. Zij vervoegt daarmee het lijstje van Herman VerbruggenMarc Coucke en Timmy Simons. Van de andere figuren blijft de identiteit een groot vraagteken.

Deze week is het opnieuw de beurt aan de figuren uit de eerste groep en daarin zijn er nog steeds vijf figuren die kans maken op een plekje in de Big Bang. Daarbij zullen de figuren uit de eerste en tweede groep samenkomen om verder uit te maken wie de winnaar van dit seizoen wordt. Morgen zal dus de laatste ontmaskering in de eerste groep zijn voor de samensmelting tussen de twee.

Face-offs

Morgen krijgen we voor de derde keer de figuren uit de eerste groep te horen. Omdat er nog maar vijf figuren overblijven, is er voor het eerst geen sprake meer van duels maar wordt er een andere regel ingeroepen. Na de vijf optredens kiezen de figuren namelijk zelf wie rechtstreeks doorgaat naar de Big Bang op vrijdag 17 maart.

De vier anderen gaan in twee face-offs de strijd beslechten en pas daarna weten we wie wordt ontmaskerd. Om die reden weten we ook enkel met welke song de figuren de show zullen starten.

Songs

De eerste die het beste van zichzelf zal geven is Champignon. Hij is misschien wel ‘favoriet’ om deze week de show te verlaten, maar zal zich met Livin’ La Vida Loca van Ricky Martin toch proberen redden. Maar dan moet hij eerst wel beter weten te scoren dan Leeuw die met Take Me To Church van Hozier voor een emotionele song kiest.

Daarna is het de beurt aan Mummie. Die zal er de sfeer proberen inhouden met I Love Rock ’n Roll van Joan Jett. Soaperstar gaat dan weer, net zoals Leeuw, de rustigere kant uit met Happier Than Ever van Billie Eilish. Uiteindelijk sluit Raaf de eerste ronde af met Queen Of The Night van Whitney Houston.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...