‘The Masked Singer’: Deze figuren zullen optreden tijdens het liveconcert in het Sportpaleis

Op 15 april komt The Masked Singer in Concert naar het Sportpaleis. Daar zullen fans van de show zowel oude als nieuwe acts te zien krijgen én kunnen ze extra tips verzamelen voor het nieuwe seizoen dat binnen twee weken van start gaat. Vandaag maakte VTM alvast bekend welke figuren we op het Antwerpse podium kunnen verwachten.

Binnenkort, vanaf vrijdag 3 februari, is het nieuwe en derde seizoen van The Masked Singer te zien. Op dit moment zijn er al enkele figuren van dat nieuwe seizoen bekendgemaakt en zullen er nog enkele volgen.

Maar naast het nieuwe seizoen op de televisie is het programma binnenkort ook live te zien in het Sportpaleis in Antwerpen voor een grote show. Die zal doorgaan op 15 april, nog voor de grote ontknoping van het programma. Tijdens die show krijgen nieuwe figuren het gezelschap van enkele deelnemers de vorige seizoenen. Daarnaast zullen bezoekers ook extra tips kunnen verzamelen.

The Masked Singer

In The Masked Singer gaan speurders en kijkers op zoek naar de echte identiteit van een groep bizarre figuren. Die figuren zijn bekende personen die zich wekenlang in een pak hijsen en zo het beste van zichzelf geven.

Ondertussen is het programma al toe aan zijn derde seizoen. Dat zal voor het eerst gepresenteerd worden door Jens Dendoncker. Die neemt de plaats van Niels Destadsbader in. Ook het programma zelf zal er dit jaar een beetje anders uitzien. Er zijn deze keer namelijk maar liefst 14 (!) deelnemers. Daarvan zijn er al heel wat bekendgemaakt: Kosmos, Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotaurus, Kolonel Mops, Groot Licht, Soaperstar en Champignon. De laatste twee zullen binnenkort volgen.

Daarvan zijn er tijdens The Masked Singer in Concert al drie te zien: Skiwi, Leeuw en Hippo. Zij worden bijgestaan door drie deelnemers uit vorige seizoenen, namelijk Wolf (Kevin Janssens), Miss Poes (Camille) en Koningin (Sandra Kim). De komende weken zullen er nog namen bekendgemaakt worden.

The Masked Singer is vanaf 3 februari 2023 elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM. The Masked Singer in Concert vindt plaats op 15 april in het Sportpaleis.

Meer
Lees meer...