‘The Masked Singer’ keert in 2023 terug met nieuwe presentator Jens Dendoncker

Begin volgend jaar start de zoektocht naar gemaskerde bekende mensen terug. VTM maakte namelijk zonet bekend dat The Masked Singer zijn comeback zal maken in 2023. En daarbij hoort een grote verandering, want het nieuwe seizoen zal gepresenteerd worden door Jens Dendoncker. Hij vervangt Niels Destadsbader na zijn ’transfer’ naar Eén.

Binnenkort kunnen we voor een derde keer luidkeels meezingen met “Whoooo are you who who who who“. In 2023 keert The Masked Singer namelijk terug op VTM. In de vorige twee seizoenen maakten we al kennis met een hele reeks bizarre pakken, maar daar komen volgend jaar dus nog enkele figuren bij. Een exacte releasedatum voor het programma is er nog niet.

The Masked Singer

VTM scoorde de laatste twee jaar met het programma The Masked Singer. Het programma is gebaseerd op de hit King of Mask Singer uit Zuid-Korea en vond enkele jaren geleden zijn weg naar andere landen. In The Masked Singer gaan speurders en kijkers op zoek naar de echte identiteit van een groep bizarre figuren. Die figuren zijn bekende personen die zich wekenlang in een pak hijsen en zo het beste van zichzelf geven.

Degene die het best zingt, of het publiek het meest kan overtuigen, wint uiteindelijk het spel. In het eerste seizoen ging de overwinning zo naar Sandra Kim, vorig jaar won Camille het programma. In 2023 zal daar dus nog een derde naam bijkomen.

Nieuwe presentator

Het nieuwe seizoen zal er wel een beetje anders uitzien. Na twee seizoenen neemt presentator Niels Destadsbader namelijk afscheid van het programma. Hij geeft de fakkel door aan Jens Dendoncker, die de eerste twee seizoenen al als speurder te zien was. “Niels is onvervangbaar. Maar er werd mij verzekerd dat ik het op mijn eigen manier mag doen: met een paar serieuze hoeken af. Ik zie het volledig zitten”, vertelt hij.

Of de opnames nog moeten beginnen, al bezig zijn of al zijn afgerond, is niet bekend. Ook een exacte releasedatum is er nog niet.

Bekijk hier de eerste aankondiging van The Masked Singer:

The Masked Singer seizoen 3 verschijnt in 2023 op VTM.

Meer
Lees meer...