Regi teaset ‘The Masked Singer’-nummer met Sandra Kim

The Masked Singer zit erop, maar dat wil niet zeggen dat we er het laatste al van gehoord hebben. Zo teaset Regi nu via TikTok de samenwerking met winnares Sandra Kim. En hun nummer zal je ongetwijfeld bekend in de oren klinken.

Afgelopen vrijdag was het eindelijk tijd voor de ontknoping van het eerste seizoen van The Masked Singer. Daarin gingen eindelijk de laatste drie maskers af en werd ook meteen de winnaar gekroond. Al droeg winnares Sandra Kim eigenlijk al het hele seizoen een kroon.

Sandra Kim

In de finale van The Masked Singer namen Duiker, Wolf en Koningin het tegen elkaar op. En kwamen we ook eindelijk te weten wie er schuilging onder de kleurrijke maskers. Zo bleek Duiker niemand minder dan Gio Kemper te zijn, die we eerder ook al hoorden zingen in Steracteur Sterartiest. Achter het masker van Wolf ging dan weer acteur Kevin Janssens schuil. En Koningin bleek dan weer Sandra Kim te zijn, die al het hele seizoen haar beste woordje Nederlands bovenhaalde.

Uiteindelijk was het ook Sandra Kim die het eerste Vlaamse seizoen van The Masked Singer won. Veel mensen vroegen zich meteen af of de zangeres dan ook met nieuwe muziek zou komen. Op het antwoord moesten ze alvast niet lang wachten want haar eerste nieuwe single lijkt er al snel aan te komen.

Who Are You?

In een video die Regi deelde op TikTok is hijzelf te zien samen met Sandra Kim. Ze dansen samen op de tonen van Who Are You? van The Who, dat we ook kennen als het intronummer van The Masked Singer. Maar deze keer worden de zanglijnen verzorgd door niemand minder dan Sandra Kim.

Het gaat hier dus om de samenwerking van Sandra Kim en Regi die eerder al aangekondigd werd. Wanneer we het nieuwe nummer mogen verwachten is nog niet duidelijk, maar aangezien we al een deel kunnen horen in de TikTok lijkt het nummer dus wel al klaar.

@regipenxten

WHO ARE YOU? ##koningin ##vtmthemaskedsinger ##sandrakim

♬ original sound – Regi
Meer
Lees meer...