‘Million Dollar Island’: VTM 2 zoekt kandidaten voor nieuw programma

VTM 2 lanceert binnenkort een nieuw, spectaculair survivalprogramma waar veel geld kan verdiend worden. In Million Dollar Island strijden 100 kandidaten op een onbewoond eiland voor een totale prijzenpot van één miljoen euro. Geïnteresseerde die willen deelnemen, kunnen zich nu aanmelden bij de zender.

Met Million Dollar Island komt VTM 2 binnenkort met een nieuw, fascinerend programma. Dat doet het in samenwerking met de Nederlandse zender SBS6, waar eerder al een eerste seizoen te zien was. De Vlaams-Nederlandse versie van de survivalshow zal pas in 2023 te zien zijn, maar de opnames gaan dit najaar al door. Daardoor zoekt de zender nu geïnteresseerde kandidaten.

1 miljoen euro

In Million Dollar Island worden 100 onbekenden naar een onbewoond eiland gestuurd. Iedere deelnemer draagt daarbij een polsbandje dat 10.000 euro waard is. In totaal wordt er in het programma dus maar liefst één miljoen euro verdeeld.

De bedoeling is dat de kandidaten tot de finale zien te overleven op het onbewoonde eiland. In tussentijd moeten ze proberen om zoveel mogelijk polsbandjes te verzamelen. Dat kunnen ze doen door spellen te spelen, maar ook door vriendschappen en allianties te sluiten. Als een kandidaat opgeeft, krijgt die namelijk de kans om zijn, haar of hun polsbandje door te geven aan iemand anders.

Kandidaten gezocht

De drie laatst overgebleven eilandbewoners zullen in de finale de kans krijgen om hun verzamelde polsbandjes – en het daar tegenover staande bedrag – te verzilveren. Wie zich geroepen voelt om het avontuur aan te gaan en zo eventueel met veel geld naar huis te gaan, kan zich nu inschrijven.

“Ben jij avontuurlijk aangelegd, val jij op in een groep van 100 en wil je kans maken op jouw deel van het miljoen? Schrijf je dan snel in via vtm.be“, schrijft de zender in zijn oproep.

Bekijk de oproep van Million Dollar Island hier:

Meer
Lees meer...