‘The Masked Singer’ krijgt liveconcert in het Sportpaleis

Op 15 april komt The Masked Singer naar het Sportpaleis. Daar zullen fans van de show zowel oude als nieuwe acts te zien krijgen én kunnen ze extra tips verzamelen voor het nieuwe seizoen. Wanneer dat precies van start zal gaan, is nog niet bekend.

Binnenkort komt het nieuwe en derde seizoen van The Masked Singer eraan. Welke figuren daar aan zullen deelnemen, dat komen we binnenkort te weten. Maar wel liet VTM al weten dat ze in april live te zien zullen zijn in het Sportpaleis in Antwerpen voor een grote show. Daarin krijgen ze het gezelschap van enkele figuren uit het tweede seizoen.

The Masked Singer

VTM scoorde de laatste twee jaar met het programma The Masked Singer. Het programma is gebaseerd op de hit King of Masked Singer uit Zuid-Korea en vond enkele jaren geleden zijn weg naar andere landen. In The Masked Singer gaan speurders en kijkers op zoek naar de echte identiteit van een groep bizarre figuren. Die figuren zijn bekende personen die zich wekenlang in een pak hijsen en zo het beste van zichzelf geven.

Begin volgend jaar start de zoektocht naar gemaskerde bekende mensen terug. VTM maakte namelijk eerder al bekend dat The Masked Singer zijn comeback zal maken in 2023. En daarbij hoort een grote verandering, want het nieuwe seizoen zal gepresenteerd worden door Jens Dendoncker. Hij vervangt Niels Destadsbader na zijn ’transfer’ naar Eén.

Live

Tijdens dat nieuwe derde seizoen zullen de figuren dus ook het beste van zichzelf geven tijdens een grote show in het Sportpaleis. Dat vindt plaats om 15 april. VTM laat ook al meteen weten dat nog niet iedereen op dat moment zal ontmaskerd zijn. Aanwezig zijn op het concert kan je dus extra tips opleveren.

Wie er voor de rest nog allemaal zal opduiken en wie de show presenteert, is nog niet duidelijk. Al kunnen we misschien wel al verwachten dat Miss Poes, oftewel zangeres Camille, als winnares van vorig seizoen aanwezig zal zijn.

Tickets zijn vanaf woensdag 21 december verkrijgbaar via de site van VTM.

Meer
Lees meer...