‘The Masked Singer’: Kolonel Mops is uitgeschakeld en toont gezicht

Kolonel Mops is de tweede afvaller van The Masked Singer. Na zijn uitschakeling moest hij uiteraard ook zijn gezicht tonen en in het pak bleek niemand anders dan Marc Coucke te zitten.

The Masked Singer was vanavond toe aan zijn tweede aflevering. Vorige week zagen we Champignon, Mummie, Raaf, Skiwi, Leeuw, Groot Licht en Soaperstar aan het werk. Aan het einde van die aflevering moesten we afscheid nemen van Skiwi, waarna we de onthulling F.C. De Kampioenen-acteur Herman Verbruggen te zien kregen.

Zeven kandidaten en drie duels

Deze week was het tijd aan de zeven overige kandidaten om het beste van zichzelf te geven. De aflevering begon met een duel tussen Hippo en Kosmos, waarbij het publiek koos voor Hippo. Vervolgend zagen we een duel tussen drie deelnemers, namelijk Minotaurus, Kolonel Mops en Vlinder. De indrukwekkende Minotaurus (waarvan velen al denken te weten wie het is) kreeg de meeste steun van het publiek.

Het derde en laatste duel ging tussen Tovenaar en Foxy Lady. Hier haalde Foxy Lady het. Het speurdersteams – bestaande uit Kevin Janssens, Tine Embrechts en Bart Cannaerts en gastspeurder Astrid Coppens – redde echter Tovenaar en Vlinder.

Marc Coucke

Daardoor moest het publiek uiteindelijk het finale oordeel vellen tussen Kosmos en Kolonel Mops. Zij gaven hierbij de minste stemmen aan Kolonel Mops. Vervolgens mochten de speurder nog één keer gokken en hierbij bleek N-VA-politicus Ben Weyts de meest verdachte te zijn. Groot was dan ook de verbazing toen ze even later Marc Coucke te zien kregen.

“Ik was zogezegd met een hele grote overname bezig, met de codenaam Dossier Sint-Pieter. Dat stond zo in mijn agenda en in elk bericht dat men mij stuurde. Niemand binnen het bedrijf wist er iets van af. Morgen moet ik dus zeggen dat de onderhandelingen stopgezet zijn”, zei Marc Coucke over zijn lange geheimhouding. In Behind The Mask op VTM GO zal je meer horen over hoe Marc Coucke het hele avontuur ervaren heeft.

Bekijk hier de onthulling van Kolonel Mops in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM. In Behind The Mask op VTM GO krijg je elke week de verhalen achter de maskers te zien.

Meer
Lees meer...