Maak ‘The Masked Singer’ nog leuker met onze bingo!

Sinds vorige week kan je opnieuw kijken naar The Masked Singer op VTM. Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering en wij hebben een manier gevonden om het programma nóg leuker te maken. Maak kennis met onze The Masked Singer-bingo.

Trouwe kijkers van The Masked Singer weten natuurlijk dat er heel wat dingen zijn die elke aflevering gebeuren of namen die altijd gegokt worden door de speurders. Daarom hebben we nu een bingo gemaakt om The Masked Singer nog wat leuker te maken.

The Masked Singer

Nadat we vorige week kennismaakten met de eerste zeven kandidaten van het derde seizoen van The Masked Singer – en daarbij al meteen afscheid moesten nemen van Skiwi – is het vanavond tijd voor de tweede groep van deelnemers om het beste van zichzelf te geven. Zo zullen we kennis maken met KosmosVlinderKolonel Mops ,Tovenaar, Hippo, Foxy Lady en Minotaurus.

Op dit moment weten we natuurlijk nog niet wie er schuilgaat achter de zeven maskers (al denken heel wat fans de stem van Minotaurus al te herkennen). Maar we kunnen wel al een voorspelling doen van hoe de aflevering eruit zal zien. Wij verzamelden enkele typische The Masked Singer-uitspraken en taferelen in de onderstaande bingo. Spelen jullie vanavond mee?

Speel hier mee met onze The Masked Singer-bingo:

Bingo met aap
newsmonkey

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM. In Behind The Mask op VTM GO krijg je elke week de verhalen achter de maskers te zien.

Meer
Lees meer...