‘The Masked Singer’ maakt laatste kandidaat bekend: Vlinder

Morgen gaat het derde seizoen van The Masked Singer van start. Daarin zullen 14 deelnemers het tegen elkaar opnemen in twee poules. Bijna alle deelnemers waren bekendgemaakt en gisteren volgde de allerlaatste. Nadat het personage een dag in Leuven te bewonderen was, maakte VTM die vandaag ook bij het grote publiek bekend. Maak kennis met Vlinder.

The Masked Singer is al sinds z’n start in 2021 een gigantisch succes. Ondertussen is het al tijd voor het derde seizoen. Daarin gaan we op zoek naar de opvolger van Sandra Kim (Koningin) en Camille Dhont (Miss Poes).

In dat derde seizoen, dat van start gaat op vrijdag 3 februari, zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo is Niels Destadsbader door zijn lucratief exclusiviteitscontract met de VRT niet langer de presentator van dienst. Hij wordt vervangen door Jens Dendoncker, die in de vorige twee seizoenen al geregeld te zien was als speurder. De speurders krijgen dan weer het gezelschap van twee oud-deelnemers, namelijk Bart Cannaerts (Cycloop uit het tweede seizoen) en Tine Embrechts (Flamme Fatale uit het tweede seizoen). Zij voegen zich bij Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman.

Laatste kandidaat

Nadat de eerste dertien kandidaten de voorbije weken al werden bekendgemaakt, volgde gisteren de allerlaatste ‘reveal’. Grote fans van de show konden heel de dag in Leuven terecht om al een glimp op te vangen van de nieuwste figuur, maar foto’s maken was daarbij verboden.

Ondertussen weet ook het grote publiek wie de laatste is: Vlinder. Ze voegt zich bij de lange lijst van personages als Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotauros, Kolonel Mops, Kosmos, Groot Licht, Soaperstar, Champignon en Mummie.

Vlinder

Vlinder komt uit de toekomst. Futuristisch. Uit een verre wereld die voor ons nog veel geheimen kent. Met haar ruimteschip reisde ze door verschillende dimensies om mee te doen met The Masked Singer. Ze legde dus een lange weg af om te doen wat ze het liefst doet: zingen en op een podium staan. Vlinder is vrolijk, lief en beeldschoon. Ze is heel nieuwsgierig en staat te popelen om iedereen te leren kennen en haar ervaringen te delen.

“Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst!”, vertelt ze zelf. “Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn coconnetje te verlaten. Ik moet hier even de kat uit de boom kijken want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje.”

The Masked Singer is vanaf vrijdag 3 februari wekelijks om 20.40 uur te zien.

Meer
Lees meer...