‘The Masked Singer’ maakt startdatum bekend

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer komt er wel heel snel aan. VTM heeft zojuist de startdatum voor het derde seizoen van het programma bekendgemaakt. Daarin zullen we voor het eerst Jens Dendoncker aan het werk zien als presentator.

Het aftellen kan beginnen! Het derde seizoen van The Masked Singer gaat van start op vrijdag 3 februari 2023. Dat maakte VTM zonet bekend, samen met de eerste deelnemers.

The Masked Singer

The Masked Singer is al sinds z’n start in 2021 een gigantisch succes. Ondertussen is het al tijd voor het derde seizoen waarin we op zoek zullen gaan naar de opvolger van Sandra Kim (Koningin) en Camille Dhont (Miss Poes).

Het programma zal er voor het derde seizoen wel wat anders uitzien. Zo zal Niels Destadsbader niet langer de presentator van dienst zijn. Hij tekende een exclusiviteitscontract bij de VRT, waardoor hij het VTM-programma niet meer kan presenteren. Niels Destadsbader wordt vervangen door Jens Dendoncker, die in de vorige twee seizoenen al geregeld te zien was als speurder.

De speurders krijgen dan weer het gezelschap van twee oud-deelnemers. Bart Cannaerts (Cycloop uit het tweede seizoen) en Tine Embrechts (Flamme Fatale uit het tweede seizoen) zullen nu namelijk mee op zoek gaan naar de bekende gezichten achter de maskers. Ook Julie Van den Steen, die we ondertussen een vaste waarde bij de speurders kunnen noemen, zal opnieuw te zien zijn. Kevin Janssens en Andy Peelman, die in het eerste seizoen van The Masked Singer deelnamen als respectievelijk Wolf en Duiveltje, vervolledigen het speurdersteam.

In onderstaande video kan je al kort kennismaken met de eerste deelnemers:

The Masked Singer is vanaf 3 februari 2023 elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...