‘The Masked Singer’-speurders krijgen versterking: Cycloop en Flamme Fatale zoeken mee

Binnenkort is The Masked Singer terug. In het nieuwe seizoen krijgen we nieuwe mysterieuze wezens te zien, die elk een gooi doen naar de eindoverwinning, terwijl ze vooral onder de radar zullen proberen blijven. Vorige week deelde VTM al een eerste teaser, en ook deze week deelt het een leuk nieuwtje: het speurdersteam wordt versterkt door twee ex-kandidaten.

Cycloop en Flamme Fatale uit het vorige seizoen zullen volgend seizoen plaatsnemen in de jurystoel van The Masked Singer. Dat wil zeggen dat naast Julie Van den Steen, Andy Peelman en Kevin Janssens nu ook Tine Embrechts en Bart Cannaerts te zien zullen zijn als speurders. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start zal gaan, is nog niet bekend.

The Masked Singer

VTM scoorde de laatste twee jaar met het programma The Masked Singer. Het programma is gebaseerd op de hit King of Mask Singer uit Zuid-Korea en vond enkele jaren geleden zijn weg naar andere landen. In The Masked Singer gaan speurders en kijkers op zoek naar de echte identiteit van een groep bizarre figuren. Die figuren zijn bekende personen die zich wekenlang in een pak hijsen en zo het beste van zichzelf geven.

Die zoektocht zal ook dit jaar opnieuw beginnen. Een exacte begindatum is er nog niet, maar wat we wel al weten is dat Jens Dendoncker deze keer de presentatie voor zich zal nemen. Dat betekent dat zijn plekje in de jury opnieuw beschikbaar was.

Cycloop en Flamme Fatale

Dat plekje, en ook dat van Karen Damen, zal worden ingenomen door Tine Embrechts en Bart Cannaerts. Zij waren vorig seizoen al te zien in The Masked Singer. Daarin werd Embrechts als Flamme Fatale zesde. “Toen ze me belden met de vraag om deel uit te maken van het speurdersteam voelde ik meteen: natuurlijk wil ik daar terug bij zijn! Ik heb geen seconde getwijfeld. Ook uit nieuwsgierigheid, want ik was heel benieuwd naar hoe het voelt om aan die speurdersdesk te zitten en of het even leuk zou zijn aan die kant van het universum”, klinkt het bij de actrice.

Bart Cannaerts moest al iets vroeger het programma verlaten als Cycloop, maar toch kan ook hij niet wachten op een terugkeer. “Ik wil ook eens deze kant van dit crazy circus meemaken. Want we moeten daar eerlijk in zijn: The Masked Singer is een compleet absurd programma, maar zo leuk! En als iemand ‘leuk’ zegt, dan ben ik er graag bij”, vertelt hij.

Meer
Lees meer...