‘The Masked Singer’: Deze nummers zingen de deelnemers in aflevering 7

Het is al tijd voor de zevende aflevering van The Masked Singer. Daarin nemen de zes overgebleven deelnemers het tegen elkaar op in drie duels. Wie er tegenover elkaar komt te staan en welk nummer ze brengen, kom je hier te weten.

The Masked Singer is officieel halverwege. Van de twaalf deelnemers die we in totaal te zien kregen, blijven er nu nog maar zes over. Die willen het allemaal tot in de finale op vrijdag 18 maart schoppen, maar daarvoor moeten ze dus wel nog drie liveshows overleven. De eerste daarvan, die we dus eigenlijk de achtste finale kunnen noemen, staat gepland voor vrijdag 25 februari.

Drie duels

De zevende show van The Masked Singer wordt afgetrapt met een groepsnummer. De zes deelnemers zullen daarbij samen I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas brengen. Daarna gaan ze opnieuw head to head in drie duels.

Ridder vs Flamme Fatale

Het eerste duel gaat tussen Ridder en Flamme Fatale. Daarbij bijt Ridder de spits af met het nummer Ritual van Rita Ora, Tiësto & Jonas Blue. Daarna brengt Flamme Fatale de megahit Mad About You van Hooverphonic.

Konijn vs Schorpioen

Vervolgens is het tijd voor een “beestig” duel tussen Konijn en Schorpioen. Daarbij brengt Konijn het nummer The World’s Greatest uit de film Ali. Schorpioen zal zich proberen te bewijzen met Believe van Ella Henderson.

Miss Poes vs IJskoning

Het laatste duo dat aan bod komt, zijn Miss Poes en IJskoning. Miss Poes pakt daarbij uit met het nummer Emotions van Mariah Carey. En voor het laatste nummer van de avond mogen we onze witte zakdoeken bovenhalen want IJskoning brengt het legendarische Les Lacs du Connemara van Michel Sardou.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...