‘The Masked Singer’: Speurders krijgen hulp van hoofdverdachte uit eerste seizoen

Het is morgen al tijd voor de zevende aflevering van The Masked Singer. Daarin zullen de speurders opnieuw het gezelschap krijgen van een mystery speurder. Dat is deze keer een naam die al geregeld gevallen is in het vorige seizoen, maar ook dit seizoen van het VTM-programma.

Er zijn nog zes gemaskerde zangers in het spel. Nadat Miss Poes vorige week automatisch een ticket kreeg voor de volgende aflevering, moet deze week opnieuw iedereen het beste van zichzelf geven. Dat doen ze onder het toeziend oog van de jury, maar ook van een nieuwe, opmerkelijke mystery speurder.

Stan Van Samang

Zo vaak als de naam Dries Mertens dit jaar valt bij de speurders, zo vaak viel die van Stan Van Samang vorig seizoen. Heel wat mensen waren er toen namelijk van overtuigd dat de acteur/zanger schuil ging achter het masker van Duiker, die het tot de finale schopte en daar ontmaskerd werd als de Nederlander Gio Kemper.

Maar ook dit jaar viel Stans naam al bij de verdachten voor IJskoning. Het was de mystery speurder van vorige week, Bart Peeters, die plots Stan Van Samang meende te herkennen. Presentator Niels Destadsbader verwacht alvast veel van de nieuwe speurder: “Je bent elke dag bezig met muziek, met mensen, met stemmen.” Toch lijkt Stan nog niet helemaal zeker van z’n stuk. “Ik hoor niet anders dan: ‘Het is keimoeilijk’, ‘Ik heb geen idee’, ‘Vorig jaar was ik zeker, maar nu …’. Dat wordt dus dramatisch denk ik.”

De andere speurders deze week zijn Jens Dendoncker, Kevin Janssens en Ruth Beeckmans.

Aanzoek

Er is ook ruimte voor een beetje romantiek in de nieuwe aflevering van The Masked Singer. Zo gaat Flamme Fatale op één knie voor presentator Niels Destadsbader. Die laatste krijgt een ring en zegt ook ‘ja’, waarna er een kus volgt.

Eerder deze week maakte VTM ook bekend dat de finale van The Masked Singer, op vrijdag 18 maart, live uitgezonden zal worden in de cinemazalen van Kinepolis van Antwerpen. Daar kan je dus samen met honderden andere fans te weten komen wie er achter de laatste maskers schuilgaat én wie Sandra Kim opvolgt als winnaar van The Masked Singer.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van morgen:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...