‘The Masked Singer’ zendt finale live uit op groot scherm in Kinepolis en je kan nu tickets kopen

Goed nieuws voor de fanatieke fans van The Masked Singer. Zij kunnen de finale van het VTM-programma op vrijdag 18 maart namelijk live volgen in Kinepolis Antwerpen. Naast de ontknoping van The Masked Singer wachten hen daar bovendien nog heel wat extra verrassingen.

VTM had vorig jaar met The Masked Singer een gigantisch kijkcijferkanon te pakken. De finale – met Sandra Kim als winnares – was zelfs de best bekeken aflevering van een programma ooit op de zender. Bijna heel Vlaanderen leek op een bepaald moment mee te zoeken naar welke zangers verscholen zaten onder de maskers.

Ook dit seizoen liggen de kijkcijfers in dezelfde lijn, of zelfs iets hoger. VTM verwacht dan ook een enorme hype rond de finale van The Masked Singer en besloot daarom om die aflevering live op groot scherm uit te zenden in Kinepolis Antwerpen. Die finale gaat door op vrijdag 18 maart. Momenteel zitten er – na de nog zesde aflevering – nog zes kandidaten in The Masked Singer. Daarvan valt er de komende drie weken telkens nog één iemand af, zodat de drie beste, of populairste, zangers overblijven voor de finale.

Optreden en heel wat andere verrassingen

Op 18 maart zal je in Kinepolis Antwerpen niet alleen terechtkunnen om de finale te bekijken op groot scherm. Er wacht de fans volgens VTM “een avond vol verrassingen”. Zo zal de avond afgetrapt worden met een optreden van The Masked Singer. Fans krijgen ook de kans om met de kostuums van het huidige seizoen op de foto te gaan. Daarnaast zullen ook heel wat kandidaten, die eerder al afvielen, aanwezig zijn. Tickets bestellen doe je via de website van VTM.

Bekijk hier de aankondiging van The Masked Singer in Kinepolis:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...