‘The Masked Singer’: Schattige cycloop kruipt na drie afleveringen terug z’n grot in

Gisteren was het alweer tijd voor de derde aflevering van The Masked Singer en dus ook meteen voor een derde afvaller. Na een spannend duel tegen Robots en een overtuigende versie van Taylor Swifts Shake It Off, inclusief pompons, moest kijkend Vlaanderen toch afscheid nemen van Cycloop aka Bart Cannaerts.

Het mocht niet baten, maar toch namen we gisteren in de derde aflevering van The Masked Singer afscheid van de schattige, gele Cycloop. Twee weken lang kon hij wegblijven van die laatste plek en namen we al afscheid van Roos en Radijsje, maar een duel tegen publieks- en jurylievelingen Robots deed hem de das om. Cycloop kwam in de gevarenzone terecht en verloor daar uiteindelijk van Flamme Fatale. Einde verhaal voor presentator en tv-maker Bart Cannaerts.

Cycloop

VTM

In de allereerste aflevering won Cycloop al harten met zijn versie van Human van Rag’n’Bone Man en die harten werden alleen nog maar verliefder wanneer hij in de tweede aflevering een emotionele (en vooral schattige) versie van Every Little Thing She Does Is Magic van The Police bracht. Een iets heviger, enthousiaster nummer (Shake It Off) zorgde er in de derde aflevering voor dat het verhaal voor cycloop Bart Cannaerts er nu op zit, al lag dat zeker niet aan de pomponnetjes en het enthousiasme.

Net voor Cannaerts werd ontmaskerd, mocht de jury naar goede gewoonte nog één keer raden wie er onder het pak zou zitten. Ruth Beeckmans ging voor presentator en acteur Jan Van Looveren, Julie Van den Steen dacht dat Jeroen Meus in het kostuum zat, Andy Peelman zei overtuigend dat het zwemmer Pieter Timmers was en gastjurylid Bart Kaëll gokte op presentator Steven Van Herreweghe.

Behind The Mask

Afvaller Bart Cannaerts was alvast blij dat niemand wist wie hij was. “Dat jullie echt geen idee hadden vond ik echt heel tof”, vertelde hij. “Ik had graag meegedaan in een Kinder Bueno, want dat is mijn lievelingseten. Cycloop was een heel warm pak. We hebben er vandaag om te lachen een thermometertje in gestoken en het was 56°C’, voegde hij er na zijn ontmaskering nog aan toe.

Hoe Bart overleefde in dat snikhete pak, kan je vanaf nu zien in Behind The Mask op VTM GO. Daarin vertelt hij dat het pak een soort plaslapje had en dat aansluitende boxershorts belangrijk bleken te zijn.

Bekijk de ontmaskering van Cycloop hieronder:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.35 uur te zien bij VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...