‘The Masked Singer’: De beste reacties op de ontmaskering van Radijsje

Na de tweede week van The Masked Singer kennen we nu al twee van de deelnemers. De tweede ontmaskering was er eentje die we wellicht niet snel zullen vergeten. Zo smulde Twitter van de laatste momenten van het vrolijke Radijsje, die zonder makers nog leuker bleek te zijn.

Het jaar is nog maar net begonnen, maar het lijkt erop dat we gisteren al een van dé televisiemomenten van 2022 hebben meegemaakt. In de tweede aflevering van The Masked Singer ging het masker van Radijsje af. En hoewel iedereen (behalve Andy Peelman) leek te weten wie er schuilging onder dat gigantische pak werd het toch een moment om niet snel te vergeten.

Erik van Looy, Eric Van Looy of Erik VanLooi?

Ook de makers van The Masked Singer hadden door dat iedereen al leek te weten wie er in het radijzenpak zat. Daarom deelden ze de lijst met de drie namen die het vaakst terugkeerden bij de kijkers: Erik van Looy, Eric Van Looy en Erik VanLooi.

Het was een mopje van de productie van The Masked Singer, waar de kijkers ook kostelijk mee konden lachen. Zo blijkt uit de vele reacties op het moment op Twitter.

Teksten aan de binnenkant

Een ander hilarisch moment kwam er na de ontmaskering. Toen moest Erik namelijk zijn nummer nog eens brengen zonder pak. En dat bracht een probleem met zicht mee. Erik kende de tekst van It’s Not Unusual van Tom Jones namelijk niet vanbuiten en moest die aflezen van papieren aan de binnenkant van het radijzenpak.

Voor z’n laatste optreden moest hij die teksten dus uit z’n pak halen en het nummer vervolgens zingen met de papieren in z’n handen. Ook dat zorgde voor hilariteit bij de kijkers.

Te kort

Veel mensen zijn het er tot slot over eens dat de deelname van Erik Van Looy aan The Masked Singer veel te kort was. In Behind The Mask liet Erik weten dat hij nog enkele nummers voorbereid had en ook wij zouden die graag nog eens te zien krijgen en liefst in het pak van Radijsje.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...