‘The Masked Singer’: Deze nummers brengen de deelnemers in de tweede aflevering

Vrijdag is het al tijd voor de tweede aflevering van The Masked Singer. Na de eerste week kon het speculeren beginnen. Daarbij zijn heel wat kijkers al zeker over wie er achter enkele van de maskers schuilgaan. Maar sommigen zijn nog steeds een groot mysterie. Eentje waar we in de tweede week misschien een antwoord op krijgen.

In de tweede aflevering van The Masked Singer nemen opnieuw acht gemaskerde bv’s het tegen elkaar op. We krijgen daarbij ook één nieuw gemaskerd gezicht te zien. Dit zijn de nummers die de acht deelnemers brengen.

Flamme Fatale

In de eerste aflevering moesten we al afscheid nemen van Roos. Onder dat masker bleek tennisster Yanina Wickmayer te zitten. Zij wilde een nieuwe uitdaging aangaan en zong in The Masked Singer voor de eerste keer op een podium.

Op het einde van de eerste aflevering kregen we al een voorsmaakje van de nieuwe deelnemer. Onlangs gaf VTM ook meer informatie over de vurige Flamme Fatale. “Flamme Fatale is vurig, speels en verleidelijk. Vol passie gaat ze door het leven. Ze is heel zelfbewust en geen enkele man of vrouw is veilig voor haar versierkunsten.” We komen ook al te weten dat Flamme Fatale “een licht accent heeft”. Welk accent dat is, zullen we pas morgen te weten komen.

Duels

Nieuwkomer Flamme Fatale zal meteen de spits afbijten in een duel tegen de twee Robots. Flamme Fatale zal daarbij toepasselijk het nummer Stop This Flame van Celeste brengen. Na hun romantische duet van vorige week gaan de Robots nu voor Cheap Thrills van Sia.

Het tweede duel wordt uitgevochten tussen Edelhert en Cycloop. Edelhert gaat daarbij voor een heel ander nummer dan vorige week met Sorry van Justin Bieber. Cycloop brengt Every Little Thing She Does Is Magic van The Police.

Daarna is het de beurt aan twee dieren: Miss Poes en Papegaai. Miss Poes brengt Drivers License van Olivia Rodrigo en Papegaai zal ons proberen imponeren met zijn versie van Watermelon Sugar van Harry Styles.

Het laatste duel wordt uitgevochten tussen Radijsje en Ridder. Radijsje brengt daarbij It’s Not Unusual van Tom Jones. Ridder gaat voor I’ll Never Love Again uit de film A Star Is Born.

Andy Peelman en Ruth Beeckmans

Het wordt vrijdag niet enkel de vuurdoop van Flamme Fatale, maar ook van speurders Andy Peelman en Ruth Beeckmans. Vorig jaar zaten zij nog in de pakken van respectievelijk Duiveltje en Aap. Zij weten dus hoe het is om aan de andere kant te staan, maar zal dat hen helpen om te achterhalen wie er achter de maskers schuilgaat?

Andy Peelman legt in de preview voor de aflevering van vrijdag al uit hoe hij zich voorbereidde op zijn taak als speurder. Hij heeft een stapel boekskes bij, waarin hij de namen van bv’s kan achterhalen. “Want ik ben niet zo goed in gezichten en namen.” Of de boekskes hem zullen helpen, valt natuurlijk nog af te wachten.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...