‘The Masked Singer’ stelt nieuwe deelnemer voor: Flamme Fatale

Op het einde van de eerste aflevering van The Masked Singer kregen we al een kleine preview van een nieuwe deelnemer. En die krijgt nu een naam en een masker. Het gaat om Flamme Fatale, een deelnemer die letterlijk brandt van verlangen voor haar eerste deelname.

Vorige week maakten we al kennis met acht deelnemers van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Daarin kregen we ook al de eerste ontmaskering te zien. Onder het kostuum van de Roos zat verrassend tennisster Yanina Wickmayer. Haar plaats wordt in de aflevering van morgen ingenomen door een nieuwe deelnemer: Flamme Fatale.

Flamme Fatale

We kregen op het einde van de eerste aflevering de nieuwe deelnemer al kort te zien. Maar nu zien we haar in al haar vurige glorie. Flamme Fatale zal in de aflevering van morgen de spits afbijten en we leren haar nu al wat beter kennen. De hele week werd er op sociale media druk gespeculeerd over de nieuwe Masked Singer die deze week zijn intrede zou maken. De kijkers kregen aan het einde van de vorige show immers een vlammenzee te zien en die vlammen doken de voorbije week geregeld op op het scherm. Ze luidden de komst in van Flamme Fatale, die vrijdag voor het eerst zal zingen. “Flamme Fatale is vurig, speels en verleidelijk. Vol passie gaat ze door het leven. Ze is heel zelfbewust en geen enkele man of vrouw is veilig voor haar versierkunsten.” We komen ook al te weten dat Flamme Fatale “een licht accent heeft”. Welk accent dat is, zullen we pas morgen te weten komen.

Flamme Fatale stelt zichzelf voor als volgt. “Bonjour, ik ben Flamme Fatale. Ik brand van verlangen om aan The Masked Singer te beginnen. Want ik weet van wanten. Maar ik ben wel een beetje nerveus. Ik sta hier met een bang hartje. Dat is niet erg, elk vuur begint met een voorzichtig vlammetje. Je moet het gewoon aanwakkeren. En dan ga ik de wereld rond. Eens mijn vonk overslaat, ben ik niet meer te blussen. Ik steek iedereen aan met mijn enthousiasme. En ik doe jullie allemaal smelten.” Durven jullie al een gokje te wagen?

Bekijk hier het voorstellingsfilmpje van Flamme Fatale:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...