Left Right
scrollTop top

‘The Masked Singer’: Luister wekelijks naar het verhaal van de afvaller in ‘Behind The Mask’


Behind The Mask VTM
© VTM

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer gaat deze week van start op VTM. En dit jaar kan je, naast de wekelijkse gewone uitzending, ook telkens kijken naar het verhaal van de afvaller in het extra programma Behind The Mask.

Edelhert, Papegaai, RobotsRidder, Cycloop, Roos, Miss Poes en Radijsje geven op vrijdag 14 januari 2022 om 20.35 uur op VTM de aftrap voor het tweede seizoen van The Masked Singer. Later zullen nog vier extra kandidaten hun opwachting maken in het programma, zodat er in totaal twaalf deelnemers zijn.

Week na week zal er uiteraard opnieuw iemand afvallen tot we de opvolger kennen van Sandra Kim als winnaar van The Masked Singer 2022. Dit seizoen heeft VTM echter iets extra in petto voor de vele fans van het programma.

Blik achter de schermen

Meteen na de eerste uitzending komende vrijdag kan je namelijk op VTM GO terecht voor Behing The Mask. Daarin zal de afvaller van die week terugblikken of zijn of haar avontuur. De ontmaskerden geven in dat extra programma telkens een exclusieve inkijk in hun parcours en delen hun grootste geheimen van achter de schermen bij The Masked Singer.

Zo zullen ze vertellen hoe ze erin slaagden om hun deelname al die tijd geheim te houden voor iedereen, zelfs hun vrienden en familie. We krijgen daarnaast ook beelden van de repetities en de voorbereidingen op de optredens te zien.

Behind The Mask is iedere vrijdag na de uitzending van The Masked Singer te zien op VTM GO en vanaf woensdag 19 januari om 20.35 uur ook op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…