‘The Masked Singer’ stelt eerste drie kandidaten voor: Edelhert, Papegaai en Robot

The Masked Singer is terug! Na een mysterieuze teaser begin deze week heeft VTM zojuist de eerste drie kandidaten van het tweede seizoen voorgesteld. Maak hier kennis met Edelhert, Papegaai en Robot.

The game is on“ verscheen er begin deze week ineens op televisie tijdens de aflevering van telenovelle Lisa op VTM. Die mysterieuze boodschap werd gevolgd door een verwijzing naar de website www.themaskedsinger.be. Daarop was een aftelklok te zien die aftelde naar woensdagavond 18.50 uur.

Fans van het programma wisten dus dat de zender op dat moment met meer nieuws zou komen over het tweede seizoen van The Masked Singer. Dat nieuws bleek uiteindelijk de onthulling van de eerste drie kandidaten te zijn. Het gaat om Edelhert, Papegaai en Robot. De drie figuren zijn via de website te bewonderen in hun eigen virtuele 3D-wereld, met mogelijk al enkele hints naar hun identiteit.

Edelhert

Bron: VTM

Edelhert vinden we via de website van VTM terug in een kerkachtige omgeving, die door de zender wordt omschreven als “statig, chique en vol grandeur”. De figuur kreeg als symbool een soort diamantvorm in het paarsblauw. “Edelhert straalt één en al kracht en zelfzekerheid uit. Hij is classy en heeft al wat meegemaakt. Edelhert laat zich niet makkelijk uit zijn lood slaan en heeft graag de touwtjes in handen.”

Papegaai

Bron: VTM

De tweede figuur is een heel fel gekleurde Papegaai, die we terugvinden op een verlaten strand met discolichten. Het strand grenst aan een desolate bergachtige omgeving. “Over the top, disco én fiesta”, noemt VTM het zelf. Deze kandidaat kreeg als symbool een soort cirkel – in het groen – met vier inkepingen, die enigszins aan een waaier doet denken.

“In zijn beachbar schijnt altijd de zon en is elke dag funky en groovy. Papegaai ziet het leven door een roze (disco)bril en is altijd in voor een goed feestje. Hij is een echte entertainer en sfeermaker. Het woord ‘saai’ staat niet in zijn woordenboek”, valt verder te lezen over deze tweede kandidaat.

Robot

Bron: VTM

De derde kandidaat waarmee we al kunnen kennismaken is Robot. Deze figuur vinden we terug in een soort verlaten fabrieksgebouw, ofwel “een wereld van metaal”, zoals VTM het noemt. Het symbool van Robot bestaat uit twee verticale rechthoeken, één in het geel en één in het blauw.

“Met zijn kleurrijke speelsheid licht hij zijn grauwe omgeving helemaal op. Robot verveelt zich geen moment in zijn apocalyptische setting waarin hij oneindig blijft meedraaien. Hij heeft ook een huisdiertje”, verklapt VTM verder nog.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is binnenkort te zien op VTM.

Meer
Lees meer...