‘The Masked Singer’ is terug met mysterieuze aankondiging

Meer dan een jaar na de massaal bekeken finale van het eerste seizoen van The Masked Singer op VTM lijkt het succesvolle programma bijna terug te zijn. Met een mysterieuze aankondiging en een aftelklok kondigde de zender namelijk het tweede seizoen van The Masked Singer aan.

VTM had vorig jaar met The Masked Singer een kijkcijferkanon te pakken. De finale – met Sandra Kim als winnares – was zelfs de best bekeken aflevering van een programma ooit op de zender. Bijna heel Vlaanderen leek op een bepaald moment mee te zoeken naar welke zangers verscholen zaten onder de maskers. Het is dan ook geen verrassing dat de zender meteen besliste dat er een tweede seizoen zou komen. Eind april liet presentator Niels Destadsbader zelfs weten dat de opnames voor dat nieuwe seizoen bijna zouden beginnen, maar sindsdien was er geen nieuws meer over The Masked Singer.

Aftelklok

Daar kwam vandaag verandering in. Tijdens de aflevering van telenovelle Lisa op VTM verscheen ineens een mysterieuze figuur in beeld, gevolgd door de boodschap “The game is on“. De korte aankondiging sloot af met een verwijzing naar de website www.themaskedsinger.be. Op hetzelfde moment was een gelijkaardige boodschap te horen op de radiozenders Qmusic, Joe en Willy en verscheen de figuur ook op de socialemediakanalen van VTM.

Veel informatie over dat nieuwe seizoen van The Masked Singer is er voorlopig wel nog niet. Op de website themaskedsinger.be staat een aftelklok die aftelt naar woensdagavond 22 december 2021 om 18.50 uur. Vermoedelijk krijgen we dan een eerste trailer en/of een startdatum van seizoen van The Masked Singer op VTM.

Bekijk hier de aankondiging voor seizoen 2 van The Masked Singer op VTM:

Meer
Lees meer...