‘The Masked Singer’: opnames tweede seizoen starten binnenkort

De opnames voor het tweede seizoen van The Masked Singer op VTM starten binnenkort. Dat heeft presentator Niels Destadsbader toegegeven in De Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM.

VTM had vorig jaar met The Masked Singer een kijkcijferkanon te pakken. De finale – met Sandra Kim als winnares – was zelfs de best bekeken aflevering van een programma ooit op de zender. Bijna heel Vlaanderen leek op een bepaald moment mee te zoeken naar welke zangers verscholen zaten onder de maskers.

Voorbereidingen bezig

Het is dan ook geen verrassing dat de zender meteen besliste dat er een tweede seizoen zou komen. Tot nu toe was daarover echter nog niets meer bekend. Toen Peter Van de Veire in zijn radioprogramma Niels Destadsbader te gast had, besloot hij dan ook te polsen naar de plannen van VTM. De presentator gaf daarop eerlijk toe dat de voorbereidingen volop bezig zijn en dat opnames van het tweede seizoen van The Masked Singer binnenkort van start gaan.

Die opnames worden voor VTM een zware uitdaging. Ook vorig jaar moest alles daarvoor heel geheim verlopen, maar toen was het programma nog niet zo bekend al nu. De deelnemers van het tweede seizoen zullen dus serieus moeten durven bluffen tegen vrienden en familie om hun afwezigheid te verklaren.

Wanneer dat tweede seizoen van The Masked Singer op VTM te zien zal zijn, is nog niet geweten. Vorig jaar werd het programma uitgezonden van september tot en met november.

Meer
Lees meer...