‘The Masked Singer’: Dit zingen de kandidaten in de eerste aflevering

Ridder, Cycloop, Edelhert, Papegaai, Robots, Roos, Miss Poes en Radijsje laten komende vrijdag op VTM voor het eerst van zich horen. De eerste acht deelnemers van het tweede seizoen van The Masked Singer nemen het daarbij tegen elkaar op in vier muzikale duels. Na afloop zullen ze ook een nieuwe tip over hun identiteit onthullen.

Na het gigantische succes van het eerste seizoen van The Masked Singer gaat komende vrijdag 14 januari 2022 om 20.35 uur het tweede seizoen van start. Met Edelhert, Papegaai, Robots, Ridder, Cycloop, Roos, Miss Poes en Radijsje kennen we al acht deelnemers van deze editie. Daar zullen zich – net als vorig jaar – de komende weken nog vier extra kandidaten bijvoegen.

Extra speurders

Maar liefst zes speurders zullen dit seizoen proberen de identiteit te onthullen van de Masked Singers. Naast Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker zullen namelijk ook ex-deelnemers Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman te zien zijn als speurders. Zij zullen elkaar afwisselen per aflevering en af en toe zelfs versterking krijgen van een gastspeurder.

Om te weten hoe de nieuwe deelnemers van The Masked Singer klinken, zal je moeten wachten tot de eerste aflevering. Voorlopig kregen we namelijk alleen nog maar een kleine preview te horen van de Robots, het mysterieuze duo dat dit jaar zijn opwachting maakt. VTM maakte nu echter ook bekend wat de andere kandidaten zullen zingen de eerste keer dat ze op het podium verschijnen.

Deze songs zingen de kandidaten in aflevering 1 van The Masked Singer:

  • Miss Poes zingt Levitating van Dua Lipa
  • Cycloop zingt Human van Rag’n’Bone Man
  • Robots zingen City Of Stars uit de film La La Land
  • Roos zingt Tik Tok van Kesha 
  • Ridder zingt Nobody’s Wife van Anouk 
  • Papegaai zingt Talk Dirty To Me van Jason Derulo
  • Radijsje zingt Light My Fire van The Doors 
  • Edelhert zingt Rolling In The Deep van Adele

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en op VTM GO.

Meer
Lees meer...