VTM deelt eerste preview van Robots uit ‘The Masked Singer’: welk duo zit er onder de maskers?

Nu vrijdag, 14 januari, barst de grootste zoektocht van het jaar los. Vanaf dan zal Vlaanderen wekenlang in de ban zijn van The Masked Singer. Vorig jaar was het programma al een kijkcijfercanon en dat belooft dit jaar niet anders te worden. Nadat VTM eerder al enkele figuren aan het publiek voorstelde, delen ze nu ook een eerste preview. Daarin zien en horen we het duo Robots al meteen in actie.

“Wie denk jij dat het is?”, is een vraag dat we de komende weken heel vaak gaan horen. Op het werk, op school, in de sportclub, in de winkel, … iedereen gaat bezig zijn met The Masked Singer. Het programma is het bewijs dat een soap niet nodig is om zoveel bij de mensen teweeg te brengen. Twee weken geleden deelde VTM al een aantal Masked Singers aan de hand van geheimzinnige beschrijvingen, maar vandaag doen ze er een eerste preview bovenop. Robots, die voor het eerst in de korte geschiedenis van het programma dus met twee zijn, zijn de eerste figuren waarvan het publiek een eerste indruk krijgt.

Een koppel?

Het duo zal tijdens de eerste show van vrijdag 14 januari het lied City of Stars uit de film La La Land, met Ryan Gosling en Emma Stone, brengen. Een keuze waarbij speurder Julie Van den Steen het al meteen niet meer droog kan houden. “Da’s supermooi”, klinkt het al. En ook Karen Damen is alvast fan: “Dat is professioneel, allebei.” We krijgen ook voor het eerst extra speurder Kevin Janssens te zien, die vorig jaar nog de finale haalde als Wolf.

Maar wie kan het zijn? Als we de reacties onder de originele post van VTM kunnen geloven, dan gaat Vlaanderen er alvast van uit dat het een muzikaal duo of een koppel is. Dat sluit natuurlijk al heel wat mensen uit. De meest genoemde namen op dit moment zijn Bab Buelens en Vincent Banic, en Aster Nzeyimana en Lize Feryn. Al hopen wij toch stiekem dat het gewoon Nicole en Hugo of Frank en Simonneke uit Thuis zijn.

Bekijk de eerste preview met Robots hier:

The Masked Singer is vanaf vrijdag 14 januari te zien op VTM en later ook op VTM GO.

Meer
Lees meer...