‘The Masked Singer’: Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen maken kennis met nieuwe deelnemer

The Masked Singer verwelkomt vrijdag weer een nieuw personage in de show. Juryleden Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen vernamen voor de uitzending al op een wel heel bijzondere manier de naam van deze nieuwste deelnemer.

The Masked Singer begon dit jaar met acht (of eigenlijk negen) kandidaten: Edelhert, Papegaai, Robots, Cycloop, Miss Poes, Roos, Ridder en Radijsje. Toen al liet VTM echter weten dat er in de loop van het programma nog vier andere masked singers hun opwachting zouden maken.

Na de eerste aflevering van The Masked Singer moesten we afscheid nemen van Roos. Tennisster Yanina Wickmayer – die voor haar zwangerschap een sabbatperiode heeft genomen – zette iedereen op het verkeerde spoor, maar kon onvoldoende overtuigen om langer in het spel te mogen blijven. Eén week later was de onthulling van Radijsje een minder grote verrassing, want bijna iedereen had ondertussen wel de stem van Erik Van Looy herkend.

Schorpioen

Tussendoor maakten we de intrede mee van Flamme Fatale, het eerste nieuwe personage. Nu vrijdag is het tijd voor de tweede nieuwkomer en dat blijkt Schorpioen te zijn. Hoe zijn of haar zangstem klinkt, zullen we dan pas horen, maar in een korte video kunnen we nu wel al even kennismaken met Schorpioen.

“Vandaag is mijn intrede in de show. Speciaal daarvoor heb ik iets meegebracht. Een verrassing voor het panel …”, horen we de gemaskerde zeggen. Vervolgens laat Schorpioen een cadeautje met echte, levende schorpioenen achter voor Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen. “Giftige groeten, Schorpioen”, besluit de nieuwkomer.

Bekijk het fragment van The Masked Singer hier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...