VTM deelt eerste beelden nieuw seizoen ‘The Masked Singer’

Binnenkort gaat de zoektocht opnieuw van start. In de loop van 2023 komt VTM namelijk met een nieuw seizoen van The Masked Singer. Dat nieuws was al even bekend, maar vandaag laat de zender ook de eerste beelden op ons los. Daarin is alvast te zien hoe presentator Jens Dendoncker de figuren afzet bij een grote mansion.

Binnenkort kunnen we voor een derde keer luidkeels meezingen met “Whoooo are you who who who who“. In 2023 keert The Masked Singer namelijk terug op VTM. In de vorige twee seizoenen maakten we al kennis met een hele reeks bizarre pakken, maar daar komen volgend jaar dus nog enkele figuren bij. VTM deelde zonet alvast een eerste teaser.

The Masked Singer

VTM scoorde de laatste twee jaar met het programma The Masked Singer. Het programma is gebaseerd op de hit King of Mask Singer uit Zuid-Korea en vond enkele jaren geleden zijn weg naar andere landen. In The Masked Singer gaan speurders en kijkers op zoek naar de echte identiteit van een groep bizarre figuren. Die figuren zijn bekende personen die zich wekenlang in een pak hijsen en zo het beste van zichzelf geven.

Die zoektocht zal ook dit jaar opnieuw beginnen. Een exacte begindatum is er nog niet, maar wat we wel al weten is dat Jens Dendoncker deze keer de presentatie voor zich zal nemen. Hij was de eerste twee seizoenen al als speurder te zien.

Teaser

In een eerste teaser zien we alvast hoe Dendoncker met de nieuwe figuren op pad gaat in een grote limousine. Met die limo, met toepasselijke nummerplaat ‘WHOAREYOU’, staat hij aan de poort van een luxueuze mansion waar hij de figuren uiteindelijk dropt. Hoe die eruitzien en welke dieren of voorwerpen we deze keer mogen verwachten, was nog niet echt te zien.

Maar we kunnen wel al beginnen raden, want de voeten van de deelnemers kregen we wel al te zien. Zo krijgen we pluche benen in de regenboogkleuren en een roze pak à la Ramon van de Sint. In een van de shots is ook een rugstuk in de vorm van een groot rood hart te zien. De komende weken zal er meer informatie volgen over het nieuwe seizoen.

Bekijk de eerste beelden van The Masked Singer hier:

Meer
Lees meer...