‘The Masked Singer’ deelt fragment Minotaurus en heel wat mensen herkennen hem meteen

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van The Masked Singer. Daarin zullen we kennismaken met de tweede groep deelnemers. Een van die nieuwe deelnemers is Minotaurus en we krijgen nu al een groter deel van zijn optreden te zien. En dat is voor veel mensen genoeg om precies te weten om wie het gaat.

The Masked Singer pakt het dit jaar wat anders aan dan tijdens de afgelopen twee seizoenen. Nadat we vorige week kennismaakten met de eerste zeven deelnemers en ook al afscheid moesten nemen van Skiwi, is het vandaag opnieuw tijd voor een eerste kennismaking met de andere helft van de deelnemers. Vanavond horen we de eerste optredens van KosmosVlinder, Kolonel Mops ,Tovenaar, Hippo, Foxy Lady en Minotauros. En die laatste krijgen we nu al uitgebreid te horen.

Minotaurus

We konden al een tijdje luisteren naar heel korte fragmenten van de optredens van alle deelnemers. Maar nu heeft VTM een langer fragment gelost van het optreden van Minotaurus. Hij zal vanavond het nummer The Show Must Go On van Queen brengen en op Instagram is al een groot deel van zijn optreden te horen.

En dat is voor heel wat fans blijkbaar genoeg om te weten om wie het gaat. Op enkele mensen – die vermoeden dat er een van de Romeo’s schuilgaat onder het masker van Minotaurus – na, lijkt de overgrote meerderheid de stem van één persoon te herkennen. Het gaat om comedian Alex Agnew, die je ook kan kennen van zijn podcast Welcome to the AA of zijn band Diablo Blvd. Horen jullie hem ook in Minotaurus? Of denken jullie toch aan iemand anders?

Bekijk hier het fragment uit het optreden van Minotaurus:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM. In Behind The Mask op VTM GO krijg je elke week de verhalen achter de maskers te zien.

Meer
Lees meer...