‘The Masked Singer’: Dit zijn de hoofdverdachten na aflevering 3

In de derde aflevering van The Masked Singer was het opnieuw aan de deelnemers van groep 1. Die groep was sinds het vertrek van Skiwi in de eerste aflevering bleven er nog zes deelnemers over. Op het einde van aflevering 3 moesten we afscheid nemen van Groot Licht, waardoor we ook te weten kwamen dat ex-Rode Duivel Timmy Simons achter dat masker schuilging. De andere vijf maskers bleven aan. Maar dit zijn de hoofdverdachten op sociale media.

Vrijdag kregen we de derde aflevering van The Masked Singer te zien op VTM. Daarin was het opnieuw de beurt aan Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Soaperstar en Groot Licht om het beste van zichzelf te geven. Mummie, Raaf en Groot Licht kregen het minste stemmen van het publiek en zaten dus in de gevarenzone. Daarbij werd eerst Mummie gered door de speurders en daarna koos het publiek om Raaf nog een weekje mee te nemen. Het masker van Groot Licht ging dus af en verhulde zo ex-Rode Duivel Timmy Simons die niemand over z’n deelname vertelde. Dit zijn de verdachten in tv-kijkend Vlaanderen.

Leeuw vs. Mummie

Het eerste duel werd uitgevochten tussen Leeuw en Mummie. Leeuw kon het duel winnen met een dansbare versie van het nummer Late Night Talking van Harry Styles. Speurder Julie Van den Steen zei het al tijdens de aflevering, maar ook de kijkers herkennen de stem van Maksim Stojanac. Daarnaast zijn er ook al heel wat tips die verwijzen naar Maksim en zijn #LikeMe-personage Vince. Maksim was ook na de eerste aflevering al de populairste naam voor Leeuw en dat lijkt nu nog duidelijker te worden.

Mummie zong vrijdag Break My Heart van Dua Lipa. Daarbij moest ze de duimen leggen voor Leeuw, maar later werd ze wel gered door het publiek. Na de eerste week werden de namen van Barbara Sarafian en Evi Hanssen het meest genoemd en ook deze week blijft Evi Hanssen een populaire naam. Op YouTube duikt ook plots de naam van ex-K3’tje Kristel Verbeke op.

Raaf vs. Champignon

Het tweede duel van de derde aflevering van The Masked Singer ging tussen Raaf en Champignon. Hier was het verrassend genoeg Champignon die van het publiek automatisch verder mocht naar de volgende afleveringen. Raaf werd uiteindelijk op het laatste nippertje gered. Raaf zong het nummer In The Dark van Purple Disco Machine, waarbij er geen twijfel meer mag bestaan dat we hier met een professionele zanger(es) te maken hebben. Waar er wel nog steeds twijfel over is, is het geslacht van Raaf. Zo zijn de meest genoemde namen namelijk nog steeds Loïc Nottet en Coely. Maar voor die laatste lijkt de tip van Jan Vertongen alvast te kloppen.

Champignon haalde z’n innerlijke romanticus boven en bracht het nummer I Wanna Know What Love Is van Foreigner. Daarmee wist hij Raaf te kloppen en mocht hij meteen verder naar de volgende aflevering. Net zoals na de eerste aflevering blijven veel kijkers Wesley Sonck horen in de stem van Champignon. Ook de namen van Sander Gillis en Jonas Van Geel worden door verschillende fans gegokt.

Soaperstar

De laatste deelnemer, die won van Groot Licht, was Soaperstar met het nummer Not An Addict van K’s Choice. Na de eerste aflevering waren Julie Vermeire en Eline De Munck de hoofdverdachten bij de kijkers. Die namen blijven terugkeren, maar nu wordt er ook gedacht aan een link met K3, waardoor kijkers de namen van Karen Damen en Amy uit K2 zoekt K3 noemen.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...