‘The Masked Singer’: Dit zijn de verdachten na aflevering één

Gisteren is het nieuwe seizoen van The Masked Singer van start gegaan. Daarin namen de eerste zeven figuren het tegen elkaar op in individuele duels. Uiteindelijk moest ook de eerste kandidaat het programma verlaten. Maar daarnaast waren er nog zeven deelnemers waarvan Vlaanderen al denkt te weten wie het zijn. Dit zijn op dit moment de grootste verdachten.

In de eerste aflevering van The Masked Singer zagen we ChampignonMummie, Raaf, Skiwi, Leeuw, Groot Licht en Soaperstar het beste van zichzelf geven. Na de eerste ronde waren Champignon, Leeuw en Raaf al zeker van een plek in de derde aflevering. Mummie, Groot Licht, Soaperstar en Skiwi kwamen in het risicogebied terecht.

Uiteindelijk was het Skiwi die de show al meteen moest verlaten. Onder dat masker schuilde acteur Herman Verbruggen. Maar naast hem zijn er nog zes andere, ongeraden, figuren. Al heeft Vlaanderen wel al zo zijn vermoedens.

Champignon en Mummie

Het eerste optreden van de avond was dat van Champignon. Hij bracht Iko Iko van Justin Wellington. Op sociale media wordt alvast druk gespeculeerd over de identiteit van het schattige figuurtje. De meest gelezen namen daarbij zijn zonder twijfel die van ex-voetballer Wesley Sonck en presentator Kamal Kharmach.

Champignon nam het gisteren op tegen Mummie. Die zong Bad Romance van Lady Gaga. In tegenstelling tot bij zijn voorganger, liggen de gegokte namen bij Mummie verder uit elkaar. Toch zijn op dit moment Barbara Sarafian en Evi Hanssen de grootste verdachten. Al lijkt die eerste voor ons iets te voor de hand liggend, aangezien de naam van haar kledingmerk gisteren duidelijk in beeld kwam.

Soaperstar en Groot Licht

De volgende kandidaten waren Soaperstar en Groot Licht. Zij namen het op tegen Leeuw en kwamen nadien allebei in de gevarenzone terecht. Toch mogen ze binnen twee weken allebei nog terugkeren. Wat de identiteit van de twee betreft, daar zijn nog steeds heel wat vragen over. Al lijkt het publiek over Groot Licht redelijk zeker. De naam die daar het meest aan bod komt is zonder twijfel die van Lieven Scheire. Daarnaast worden ook Johan Terryn en Steven Van Gucht genoemd.

Over Soaperstar zijn, net zoals bij Mummie, de reacties wat uiteenlopender. Al lijkt het publiek het wel over één ding eens: het is een social media-persoon. Zo lezen we vooral Julie Vermeire en Eline De Munck op Facebook, Twitter en Instagram.

Leeuw en Raaf

De twee favorieten uit de eerste aflevering zijn zonder twijfel Leeuw en Raaf. Op Twitter zijn de reacties op Leeuw alvast unaniem. Daar denkt het grootste deel van het publiek dat het om #LikeMe-acteur Maksim Stojanac gaat. Ook andere namen worden nog genoemd, maar geen enkele tweede optie springt eruit.

Over Raaf zijn er dan weer geen opvallende meningen. Door de verschillende tips over Brussel, lijken velen op het spoor van Angèle te zitten. Maar ook Loïc Nottets naam komt veel voor. Daarnaast worden ook Nathalie Meskens en Coely nog genoemd.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...