‘The Masked Singer’ stelt Mummie voor en die laat meteen stem horen

We kennen bijna alle deelnemers van het derde seizoen van The Masked Singer op VTM. Op verschillende radiozenders was deze ochtend namelijk de stem te horen van Mummie. Daarmee is zij meteen ook de eerste Masked Singer van dit seizoen die zich ook laat horen. Kan jij al raden wie er achter Mummie schuilt?

The Masked Singer is al sinds z’n start in 2021 een gigantisch succes. Ondertussen is het al tijd voor het derde seizoen. Daarin gaan we op zoek naar de opvolger van Sandra Kim (Koningin) en Camille Dhont (Miss Poes).

In dat derde seizoen, dat van start gaat op vrijdag 3 februari, zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo is Niels Destadsbader door zijn lucratief exclusiviteitscontract met de VRT niet langer de presentator van dienst. Hij wordt vervangen door Jens Dendoncker, die in de vorige twee seizoenen al geregeld te zien was als speurder. De speurders krijgen dan weer het gezelschap van twee oud-deelnemers, namelijk Bart Cannaerts (Cycloop uit het tweede seizoen) en Tine Embrechts (Flamme Fatale uit het tweede seizoen). Zij voegen zich bij Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman.

14 Masked Singers

Daarnaast verandert ook het aantal deelnemers. Terwijl er in het eerste seizoen tien gemaskerde zangers waren en in het tweede seizoen twaalf, wordt dat aantal nu opgeschroefd naar veertien. Die zullen opgesplitst worden in twee groepen en om de beurt tegen elkaar strijden. De acht Masked Singers die na zes shows nog in de running zijn komen nadien samen in de grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale.

Toch zal iedere deelnemer en dus ieder kostuum wel onthuld worden voor de start van The Masked Singer. Vorige week leerden we met Leeuw, Tovenaar, Hippo, Raaf, Skiwi, Foxy Lady, Minotauros en Kolonel Mops al de eerste acht kandidaten kennen. Enkele dagen later kwamen daar Kosmos, Groot Licht, Soaperstar en Champignon bij. En nu maken we dus kennis met Mummie. Dat brengt het voorlopig totaal al op 13 deelnemers, waardoor er nog één Masked Singer moet onthuld worden.

Mummie

Mummie heeft een luxueus leven in een mooi paleis in Egypte. Daar is ze echter wel heel eenzaam, want haar laatste relatie – met een farao – dateert al van 1.700 jaar geleden. Mummie zit dan ook op Tinder in de hoop een nieuwe liefde tegen te komen. Daarbij is uiterlijk zeker ook belangrijk. Zelf is ze fan van make-up, gaat ze regelmatig naar de kapper en doet ze aan sport. Ze is dan ook heel erg bezig met zichzelf en competitief. Andere vrouwen, die ze ziet als concurrenten, heeft Mummie liever niet.

Mummie is haar eigen woorden: “Heeey boys! Coucou, ik ben Mummie. Excuseer? Hoor ik daar oud en versleten? Niks van, ìk ben een echte yummy mummie! Ok, op papyrus ben ik misschien een paar eeuwen oud, maar geef toe: ik ben toch een behoorlijk bevallige bejaarde? Mijn beautyrituelen heb ik helemaal gecoverd en van uitdroging heb ik ook amper last. Mijn relatiestatus? Tja, laat ons zeggen ‘het is ingewikkeld’. Mijn laatste romance was ten dode opgeschreven, oh mes femmes, wat een histoire … Die farao bleek eerder een fara-no. Hoog tijd voor een ander spoor. Dus de jacht is open! Wie wordt de man van mummie? Nieuwsflash aan alle mooie mannen: met jullie heb ik nog grootse plannen!”

Luister hier naar Mummie met Bad Romance van Lady Gaga:

The Masked Singer is vanaf 3 februari 2023 elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...