‘The Masked Singer’: Bekijk hier het eerste optreden van Champignon

Vanavond gaat het derde seizoen van The Masked Singer van start. Daarin zullen 14 deelnemers het tegen elkaar opnemen in twee poules. Vandaag is de eerste poule aan de beurt met daarin onder andere Champignon. Op sociale media krijgen we de eerste kandidaat alvast te horen en daarbij horen natuurlijk ook de eerste verdachten.

The Masked Singer is al sinds z’n start in 2021 een gigantisch succes. Ondertussen is het al tijd voor het derde seizoen. Vanaf vanavond gaat Jens Dendoncker, die de rol van presentator overnam van Niels Destadsbader, samen met een groep speurders op zoek naar een opvolger voor Sandra Kim (Koningin) en Camille Dhont (Miss Poes).

Een van die kanshebbers is Champignon, waarvan we via sociale media alvast een optreden te zien krijgen. Hij neemt het vandaag op tegen Mummie, waarna moet blijken of hij wel of niet meteen doorgaat naar volgende week.

Champignon

Vanavond zien we alvast 7 van de 14 aan het werk in de eerste aflevering. Naast het duel tussen Champignon en Mummie zijn er ook nog optredens van Raaf, Skiwi, Leeuw, Groot Licht en Soaperstar. Maar toch heeft VTM maar van één kandidaat al wat meer laten zien.

Naast de korte fragmenten die de zender eerder deze week al deelde, weten we nu dus ook al wat meer over Champignon. Of ja, krijgen we zijn stem toch al een beetje langer te horen. In een eerste fragment zien we hoe de kandidaat Iko Iko van Justin Wellington zingt. Zijn (of haar) zangstem doet bij de jury alvast alle hersencellen werken. “Is dat een man of een vrouw”, horen we Andy Peelman al zeggen. Die twijfel blijft ook de seconden erna heersen.

Ook in de comments is het al tijd voor de eerste gokjes. Daarbij komen namen als Jonas Van Geel, Kamal Kharmach en Wesley Sonck vaak voorbij.

Bekijk het fragment hier:

The Masked Singer is vanaf 3 februari 2023 elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...