‘The Masked Singer’: Raaf overtuigt en maakt kans op rechtstreekse plaats in Big Bang

Het succesprogramma The Masked Singer is ondertussen aan zijn vijfde aflevering toe. De vorige weken namen we al afscheid van vier figuren en morgen volgt dus een vijfde. Vanavond zien we opnieuw de figuren uit de eerste groep performen en daarbij lijkt vooral Raaf een goede indruk na te laten.

Vorige week vrijdag zagen de kijkers van The Masked Singer hoe de vierde kandidaat afviel. Na een nek-aan-nek-race met Foxy Lady moesten we afscheid nemen van Vlinder. Onder dat masker bleek uiteindelijk DJ MATTN oftewel Anouk Matton te zitten. Zij vervoegt daarmee het lijstje van Herman VerbruggenMarc Coucke en Timmy Simons. Van de andere figuren blijft de identiteit een groot vraagteken.

Deze week is het opnieuw de beurt aan de figuren uit de eerste groep en daarin zijn er nog steeds vijf figuren die kans maken op een plekje in de Big Bang. Daarbij zullen de figuren uit de eerste en tweede groep samenkomen om verder uit te maken wie de winnaar van dit seizoen wordt. Morgen zal dus de laatste ontmaskering in de eerste groep zijn voor de samensmelting tussen de twee.

Raaf

Morgen krijgen we voor de derde keer de figuren uit de eerste groep te horen. Omdat er nog maar vijf figuren overblijven, is er voor het eerst geen sprake meer van duels maar wordt er een andere regel ingeroepen. Na de vijf optredens kiezen de figuren namelijk zelf wie rechtstreeks doorgaat naar de Big Bang op vrijdag 17 maart.

Een van de grote kanshebbers daarbij is Raaf. Die overtuigde de vorige twee shows zowel de jury als het publiek al van zijn/haar kunnen en kan dus vanavond rechtstreeks in de Big Bang terechtkomen. En dat Raaf bereid is om daar alles voor te doen, dat blijkt uit de liedjeskeuze. Vanavond gaat die namelijk voor Queen of the Night van Whitney Houston.

De speurders in de studio lijken alvast fan. “Amai” en “Jawadde”, klinkt het meerdere keren bij Andy Peelman, Tine Embrechts en Kevin Janssens. Over de identiteit van Raaf lijkt Vlaanderen nog verdeeld. Op dit moment vallen namen als Loïc Nottet, Coely en Davina Michelle.

Bekijk de preview hier:

Meer
Lees meer...