‘The Masked Singer’: Dit is wanneer de ‘Big Bang’ tussen de twee groepen zal plaatsvinden

Het succesprogramma The Masked Singer is ondertussen aan zijn vijfde aflevering toe. De vorige weken namen we al afscheid van vier figuren. Dat betekent dat elke groep nog maar vijf kandidaten telt. De Big Bang tussen de groepen komt dus alsmaar dichter, want die gebeurt wanneer elke groep slechts vier figuren telt.

Op vrijdag 17 maart zullen we figuren als Leeuw of Raaf in één aflevering kunnen zien met figuren als Tovenaar en Hippo. Althans, als al die figuren de laatste ontmaskering in hun groep overleven. Dat krijgen we de komende twee afleveringen te zien, want dat zijn de laatste waarin de groepen het onderling tegen elkaar moeten opnemen om in de Big Bang te geraken.

Laatste afvallers

Vorige week vrijdag zagen de kijkers van The Masked Singer hoe de vierde kandidaat afviel. Na een nek-aan-nek race met Foxy Lady moesten we afscheid nemen van Vlinder. Onder dat masker bleek uiteindelijk DJ MATTN oftewel Anouk Matton te zitten. Zij vervoegt daarmee het lijstje van Herman VerbruggenMarc Coucke en Timmy Simons.

Zowel in de eerste als in de tweede groep zitten ze dus nog maar met vijf kandidaten. Dat wil zeggen dat er nog maar twee aparte afleveringen te zien zullen zijn voor iedereen samenkomt. De eerste daarvan is die van deze vrijdag, 3 maart, waarbij de laatste kandidaat uit groep A ontmaskerd zal worden. Volgende week, op 10 maart, volgt dan de laatste kandidaat van groep B. Pas de week daarna, op vrijdag 17 maart, zien we iedereen samen in de Big Bang.

Big Bang

Die Big Bang is dit jaar voor het eerst te zien in The Masked Singer. Op die manier konden er dit jaar maar liefst 14 figuren meedoen. In de eerste twee seizoenen startte de reeks met acht deelnemers, waarna er in de eerste weken telkens nieuwe deelnemers werden toegevoegd. In het eerste seizoen waren er zo uiteindelijk tien deelnemers, in het tweede ging het om twaalf deelnemers.

Vanaf 17 maart is die Big Bang dus te zien en zullen de laatste acht overgebleven kandidaten tegen elkaar strijden voor de grote overwinning. Enkele weken nadien weten we dus ook eindelijk wie Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) zal opvolgen als winnaar.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...