‘The Masked Singer’: Luister nu al naar het optreden van Leeuw

De derde aflevering van het derde seizoen van The Masked Singer staat voor de deur. Daarin komen Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Groot Licht en Soaperstar een tweede keer in actie. En je kan nu al in primeur luisteren én kijken naar het optreden van Leeuw.

Omdat er dit seizoen in The Masked Singer maar liefst veertien kandidaten zijn, zijn alle zangers momenteel in twee groepen opgesplitst. Daarbij komt elke groep om de twee weken aan bod tot er na zes shows nog maar acht deelnemers over zijn. Dan volgt namelijk een grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale.

Leeuw

Groep A kregen we daardoor voor het eerst te zien in de eerste aflevering van dit seizoen, bijna twee weken geleden. Skiwi viel daar af en bleek niemand minder te zijn dan F.C. De Kampioenen-acteur Herman Verbruggen. De zes overgebleven kandidaten komen nu vrijdag opnieuw in actie. Daarbij moeten ze hun identiteit geheim proberen houden voor de speurders én het publiek.

De zes deelnemers die we in actie gaan zien, vechten opnieuw drie duels uit. Leeuw neemt het daarbij op tegen Mummie. Daarbij kiest hij voor Late Night Talking van Harry Styles. En van dat optreden heeft VTM zojuist al beelden gedeeld. In dat fragment horen speurder Julie Van den Steen ook zeggen dat ze denkt te weten wie er in het pak van Leeuw zit.

Kijk hier naar Leeuw in The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...