‘The Masked Singer’: Speurders krijgen onverwachts extra hulp

The Masked Singer is vrijdagavond toe aan zijn derde aflevering. Daarbij zullen de speurders opnieuw proberen iemand te ontmaskeren van het zestal Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Groot Licht en Soaperstar. En in die zoektocht krijgen ze deze keer hulp van het aanwezige publiek, die ze om raad mogen vragen.

Omdat er dit seizoen in The Masked Singer maar liefst veertien kandidaten zijn, zijn alle zangers momenteel in twee groepen opgesplitst. Daarbij komt elke groep om de twee weken aan bod tot er na zes shows nog maar acht deelnemers over zijn. Dan volgt namelijk een grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale.

Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Groot Licht en Soaperstar

Groep A kregen we daardoor voor het eerst te zien in de eerste aflevering van dit seizoen, bijna twee weken geleden. Skiwi viel daar af en bleek niemand minder te zijn dan F.C. De Kampioenen-acteur Herman Verbruggen. De zes overgebleven kandidaten komen nu vrijdag opnieuw in actie.

Vrijdag zullen Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Groot Licht en Soaperstar dus opnieuw het beste van zichzelf geven en hun identiteit zo goed mogelijk proberen verbergen. Het speurdersteam – bestaande uit Tine Embrechts, Julie Van den Steen, Andy Peelman en een nieuwe geheime speurder – zullen hen proberen ontmaskeren.

Studiopubliek

Dat die zoektocht niet eenvoudig is, bleek al eerder. Daarom krijgen de speurders deze keer de hulp van het studiopubliek. “Jullie krijgen vanavond niet alleen de hulp van onze mystery speurder. Er is ook nog extra hulp aanwezig. En wel van ons publiek hier in de studio. Onze speurders mogen namelijk in deze show vier keer de hulp inroepen van ons publiek. Dat zal dus niet bij elke Masked Singer lukken, ze gaan goed moeten overleggen en samen beslissen. Als ze de hulp van het publiek inroepen komen ze te weten aan welke namen ons publiek zit te denken”, legt Jens Dendoncker deze nieuwe twist uit.

Toch is er wel een kleine kanttekening over die extra hulp. “Nog een kleine nota: ons publiek vanavond bestaat uit de 100 beste speurders van vorig seizoen, maar ook uit de 100 slechtste speurders van vorig seizoen. Jullie zijn dus gewaarschuwd”, besluit Jens. In een kort fragment dat VTM zojuist deelde, zien we hoe de speurders alvast hulp nodig hebben na het optreden van Raaf.

Bekijk hier het fragment uit The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...