‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de derde aflevering

Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Groot Licht en Soaperstar komen vrijdagavond een tweede keer in actie in The Masked Singer. Nadat ze de eerste aflevering wisten te overleven, proberen ze nu opnieuw – met een ander nummer – het publiek en de speurders te overtuigen.

Omdat er dit seizoen in The Masked Singer maar liefst veertien kandidaten zijn, zijn alle zangers momenteel in twee groepen opgesplitst. Daarbij komt elke groep om de twee weken aan bod tot er na zes shows nog maar acht deelnemers over zijn. Dan volgt namelijk een grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale.

Leeuw, Mummie, Raaf, Champignon, Groot Licht en Soaperstar

Groep A kreeg we daardoor voor het eerst zien zin in de eerste aflevering van dit seizoen, bijna twee weken geleden. Skiwi viel daar af en bleek niemand minder te zijn dan F.C. De Kampioenen-acteur Herman Verbruggen. De zes overgebleven kandidaten komen nu vrijdag opnieuw in actie. Daarbij moeten ze hun identiteit geheim proberen houden voor de speurders én het publiek. Er staan deze keer opnieuw drie duels op het programma.

Leeuw vs. Mummie

Leeuw kiest deze keer voor song in stijl van zijn outfit en brengt in de derde aflevering Late Night Talking van Harry Styles. Daarbij wordt vooral indruk gemaakt op Julie. Hij neemt het op tegen Mummie die probeert het publiek en de speurders te overtuigen met Break My Heart van Dua Lipa.

Raaf vs. Champignon

Raaf schakelde vorige week Skiwi uit en zal er nu alles aan willen doen om ook van Champignon te winnen. Daarvoor brengt Raaf In The Dark van Purple Disco Machine. Champignon doet dan weer monden openvallen met I Wanna Know What Love Is van Foreigner.

Groot Licht vs. Soaperstar

Het laatste duel tot slot gaat tussen Groot Licht en Soaperstar. Zij stonden twee weken geleden ook al tegenover elkaar, maar verloren toen allebei van Leeuw. De speurders redden hen toen. Lukt dat deze keer opnieuw? Groot Licht zal zijn eigen versie brengen van Green Green Grass van George Ezra. Soeperstar koos dan weer voor Not An Addict van K’s Choice.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...