‘The Masked Singer’: VTM deelt fragment Hippo en kijkers zijn ineens zeker van geslacht

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is al aan zijn vierde week toe. In de vorige afleveringen zagen we hoe onder andere Skiwi, Kolonel Mops en Groot Licht het programma al moesten verlaten. Daar komt vanavond nog een vierde naam bij. Wie alvast het beste van zichzelf zal geven om niet die vierde te worden, is Hippo. VTM deelde alvast zijn/haar/hun optreden dat meer duidelijkheid zou moeten geven over het geslacht van de deelnemer.

Omdat er dit seizoen in The Masked Singer maar liefst veertien kandidaten zijn, zijn alle zangers momenteel in twee groepen opgesplitst. Daarbij komt elke groep om de twee weken aan bod tot er na zes shows nog maar acht deelnemers over zijn. Dan volgt namelijk een grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale.

Deze week is het weer aan Groep B om het beste van zichzelf te geven. Daarbij horen we Foxy Lady, Minotaurus, Tovenaar, Kosmos, Vlinder en Hippo. Vooral die laatste lijkt de jury al meteen te overtuigen.

Hippo

Al sinds de eerste uitzending met de figuren van Groep B staat er rond het figuurtje Hippo één groot vraagteken. In de eerste week bracht die de song It’s About Damn Time van Lizzo en deze week kiest die voor Tainted Love van Marilyn Manson. Om het publiek al wat te helpen en om eventuele twijfelaars definitief in de juiste richting te duwen, deelt VTM nu alvast het optreden van Hippo.

Dat optreden moet meer duidelijkheid geven over de richting waarin de speurders moeten zoeken. Het is namelijk nog steeds niet zeker of Hippo nu een man of een vrouw is. Ook op sociale media is die figuur een van de weinigen waarbij nog geen topfavorieten zijn. Zo gaat het bij de speurders op Twitter en Facebook van Elodie Ouédraogo naar Average Rob en van Ian Thomas naar Soe Nsuki.

In het nieuwe fragment, waarin Hippo ook lagere noten moet zingen, lijkt het ons dan weer duidelijk dat het wel degelijk om een man gaat. Of die deze avond zal overleven, is nog maar de vraag. Want hij strijdt tegen heel sterke kandidaten als Minotaurus en Tovenaar.

Bekijk het fragment hier:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...