‘The Masked Singer’: Dit zijn de hoofdverdachten na aflevering 4

Het succesprogramma The Masked Singer is ondertussen aan zijn vijfde aflevering toe. Deze vrijdag zien we opnieuw de figuren uit de eerste groep performen, maar dat doen we niet zonder eerst te speculeren over de groep die vorige aflevering aan de beurt was. Dit zijn de hoofdverdachten op dit moment.

Vorige week vrijdag zagen de kijkers van The Masked Singer hoe de vierde kandidaat afviel. Na een nek-aan-nek race met Foxy Lady moesten we afscheid nemen van Vlinder. Onder dat masker bleek uiteindelijk DJ MATTN oftewel Anouk Matton te zitten. Zij vervoegt daarmee het lijstje van Herman Verbruggen, Marc Coucke en Timmy Simons. Van de andere vijf figuren uit de tweede groep blijft de identiteit een groot vraagteken.

Foxy Lady en Minotaurus

Het eerste duel op vrijdag werd uitgevochten door Foxy Lady en Minotaurus. Dat duel werd vlotjes gewonnen door Minotaurus, die de jury en het publiek overtuigde met een klassieke versie van All I Want. Die versie liet de speurders en fans wel meteen terug twijfelen. Vorige week dachten nog veel kijkers dat het om Alex Agnew ging, maar nu keren vooral de namen van acteurs Jan Schepens en Jeroen Lenaerts terug.

Ook bij Foxy Lady beginnen de twijfel toe te nemen na de tweede aflevering. Op sociale media komt dan ook zo goed als elke vrouwelijke BV aan bod. Zo konden we na de laatste nieuwe aflevering onder andere de namen van Bab Buelens, Maureen Vanherberghen en Danira Boukhriss online lezen.

Tovenaar en Kosmos

Daarna was het de beurt aan Tovenaar en Kosmos. Bij Tovenaar is er één naam die al sinds de eerste aflevering overal online te lezen is en dat is die van Familie-acteur Aaron Blommaert. Die naam is nog niet in het programma zelf genoemd, want daar blijft de jury het pad van #LikeMe-acteur Francisco Schuster bewandelen.

Over Kosmos heerst er wel nog wat twijfel. De jury gooide zo al verschillende namen en ook op sociale media lijkt niemand zeker. Daar komen onder andere Siska Schoeters, Evy Gruyaert en Nathalie Meskens voorbij.

Hippo

De laatste overgebleven kandidaat uit de vierde aflevering is Hippo. Daarover was de vorige weken heel wat twijfel, maar nu lijkt iedereen er zeker van: Hippo is een man. Maar waar niemand zeker over lijkt te zijn is de identiteit van de figuur. Ook op sociale media lijkt niemand echt een naam te kunnen zeggen. Tijdens de show zelf hoorden we wel enkele namen uit de muziekscene: Jan Paternoster en Johannes Genard.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM. In Behind The Mask op VTM GO krijg je elke week de verhalen achter de maskers te zien.

Meer
Lees meer...