‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de vierde aflevering

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is al aan zijn vierde week toe. In de vorige afleveringen zagen we hoe onder andere Skiwi, Kolonel Mops en Groot Licht het programma al moesten verlaten. Daar komt deze week nog een ander figuurtje bij. Dit zijn alvast de songs die we morgen te horen krijgen.

Omdat er dit seizoen in The Masked Singer maar liefst veertien kandidaten zijn, zijn alle zangers momenteel in twee groepen opgesplitst. Daarbij komt elke groep om de twee weken aan bod tot er na zes shows nog maar acht deelnemers over zijn. Dan volgt namelijk een grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale.

Deze week is het weer aan Groep B om het beste van zichzelf te geven. Daarbij horen we Foxy Lady, Minotaurus, Tovenaar, Kosmos, Vlinder en Hippo. Vooral die laatste lijkt de jury al meteen te overtuigen.

Foxy Lady, Minotaurus, Tovenaar, Kosmos, Vlinder en Hippo

Twee weken geleden kregen we Groep B voor het eerst te zien. Toen moesten we meteen afscheid nemen van Kolonel Mops. Dat bleek uiteindelijk Marc Coucke te zijn. Ondertussen hebben we dus al van drie kandidaten afscheid moeten nemen, want uit Groep A zijn Herman Verbruggen en Timmy Simons al ontmaskerd. De figuren uit de tweede groep zullen dus alles op alles moeten zetten om niet de vierde in het rijtje te worden.

Foxy Lady vs. Minotaurus

Het eerste duel lijkt rechtstreeks uit het beestenbos te komen. Foxy Lady neemt het met haar versie van Maybe You’re The Problem van Ava Max op tegen Minotaurus en zijn versie van Kodalines All I Want. Die laatste werd vorige week overal omschreven als Alex Agnew, maar we zijn benieuwd of dat ook na deze aflevering nog steeds de hoofdverdachte van het publiek zal zijn.

Tovenaar vs. Kosmos

Daarna is het aan Tovenaar, die misschien wel voor de hoogste noten van dit seizoen zal zorgen. Hij brengt namelijk Grace Kelly van Mika. Tegenover hem staat Kosmos die de jury en het publiek zal proberen overtuigen met Snap van Rosa Linn.

Vlinder vs. Hippo

Uiteindelijk wordt de avond afgesloten door Vlinder en Hippo. Vlinder kiest voor het opzwepende Crazy What Love Can Do van David Guetta, Becky Hill en Ella Henderson. Maar om rechtstreeks door te gaan naar de volgende ronde moet ze eerst Hippo zien te verslaan. En die is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Hippo brengt morgen een pittige versie van Tainted Love van Marilyn Manson.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...