‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de zesde aflevering

In The Masked Singer moet er nog één kandidaat afvallen voor de Big Bang, de grote samensmelting van de twee groepen. Daarvoor strijden vrijdagavond Foxy Lady, Hippo, Kosmos, Tovenaar en Minotaurus tegen elkaar. Dit zijn de nummers waarmee ze hopen te scoren.

Vorige week vrijdag kwamen de kandidaten uit groep 1 voor het laatste apart in actie in The Masked Singer. Daar eindigde meteen ook het avontuur voor Soaperstar. Dat wil zeggen dat Champignon, Leeuw, Mummie en Raaf de Big Bang bereikt hebben.

Face-offs

Komende vrijdag komen daar nog vier gemaskerde zangers bij. Dan nemen de overgebleven vijf kandidaten van groep 2 het namelijk tegen elkaar op in de zesde aflevering van The Masked Singer. Ook voor Foxy Lady, Hippo, Kosmos, Tovenaar en Minotaurus staan er geen duels meer op de planning. Zij komen allemaal apart in actie.

Na de vijf optredens kiezen de figuren zelf wie rechtstreeks doorgaat naar de Big Bang op vrijdag 17 maart. De vier anderen gaan in twee face-offs de strijd beslechten en pas daarna weten we wie wordt ontmaskerd. Om die reden weten we ook enkel met welke song de figuren de show zullen starten.

Songs

Foxy Lady komt vrijdag als eerste in actie en zij zal naast haar zang- ook haar danskunsten tonen met Don’t Go Yet van Camila Cabello. Daarna is het aan Hippo die uitpakt met Another Love van Tom Odell.

De show gaat verder met Kosmos. Die kiest voor een eigen versie van Chained To The Rhythm van Katy Perry. Tovenaar haalt daarna de George Michael in zichzelf naar boven met het nummer Careless Whisper. Minotaurus sluit de eerste reeks optredens af met een echte klassieker. Hij brengt namelijk Smells Like Teen Spirit van Nirvana.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...