‘The Masked Singer’: Deze songs hoor je in de zevende aflevering

Met nog acht zijn ze, de overgebleven kandidaten in The Masked Singer. Tijd dus om de twee groepen, die de voorbije weken apart aantraden, samen te voegen. Vrijdag wordt in The Masked Singer de weg naar de finale ingezet met de grote Big Bang. En dit zijn de songs die daar gebracht zullen worden.

Vorige week vrijdag namen we in The Masked Singer afscheid van Kosmos, die Siska Schoeters bleek te zijn. Daardoor blijven er met Champignon, Hippo, Mummie, Leeuw, Raaf, Tovenaar, Foxy Lady en Minotaurus nog acht figuren over. Zij zullen zichzelf komende vrijdag allemaal laten horen.

“Vandaag wordt alles anders. Waar we tot vorige week twee taarten hadden, smijten we nu de crème de la crème samen in de oven om als één grote taart verder te gaan tot aan de finale. Zijn jullie er klaar voor? Dan gaan we knallen met de Big Bang!”, kondigt Jens Dendoncker in een trailer van The Masked Singer de grote samensmelting aan.

Vier duels

Omdat er vrijdag opnieuw acht zangers aantreden, wordt er opnieuw gestreden in vier duels. Het gaat daarbij telkens om een strijd tussen iemand uit groep A en iemand uit groep B, twee zangers die het nog nooit eerder tegen elkaar opnamen dus.

Tovenaar vs. Mummie

Tovenaar zal de avond openen met Locked Out Of Heaven van Bruno Mars. Mummie zet daartegenover de song die wel al weken van haar verwachten. Ze gaat namelijk – hoe kan het ook anders – voor Walk Like An Egyptian van The Bangles.

Minotaurus vs. Raaf

Veel goud en twee sterke stemmen in duel 2, want daar horen we eerst Minotaurus met You Raise Me Up van Josh Groban. Hij kiest daarbij opvallend genoeg voor een veel kalmer nummer dan vorige week. Raaf kiest dan weer voor We Found Love van Rihanna.

Leeuw vs. Foxy Lady

Dit beestige duel wordt op gang getrapt door Leeuw met Let Me Entertain You van Robbie Williams. Dat belooft alvast een feestje en een moeilijke uitdaging voor Foxy Lady. Zij probeert het duel te winnen met Because Of You van Kelly Clarkson.

Champignon vs. Hippo

De avond wordt afgesloten met twee van de fan favorites. De immer vrolijke Champignon kiest voor het al even vrolijke I’m Still Standing van Elton John. Hippo besluit dan weer met Heavy Cross van Gossip.

Bekijk hier de trailer van de volgende aflevering van The Masked Singer:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...