‘The Masked Singer’: Dit zijn de hoofdverdachten net voor de Big Bang

Deze week is het op VTM al tijd voor de Big Bang in The Masked Singer. Deze vrijdag komen de overgebleven figuren uit beide groepen samen in één groep. De komende weken zullen de acht kandidaten tegen elkaar moeten strijden om de overwinning. Dit zijn de hoofdverdachten op dit moment.

In de vorige aflevering zagen we hoe Siska Schoeters onder het masker van Kosmos zat. Zij viel, net als Kat Kerkhofs, net voor de Big Bang af en zal de samensmelting met de andere groep dus niet meer meemaken. Door haar vertrek vervoegt ze het lijstje van Herman Verbruggen (Skiwi), Marc Coucke (Kolonel Mops), Timmy Simons (Groot Licht), Anouk Matton (Vlinder) en dus ook Kat Kerkhofs (Soaperstar).

De komende weken zullen de vier overgebleven kandidaten van groep 1 het dus opnemen tegen de vier overgebleven kandidaten van groep 2. Slechts één van hen zal uiteindelijk Sandra Kim (Koningin) en Miss Poes (Camille Dhont) kunnen opvolgen als winnaar. Dit zijn alvast de hoofdverdachten van kijkend Vlaanderen.

Tovenaar en Leeuw

Twee van de topfavorieten van dit seizoen zijn Tovenaar en Leeuw. Zij zaten voor de Big Bang allebei in een verschillende groep, maar zullen het vanaf nu dus rechtstreeks moeten uitvechten. Over de identiteit van de figuren lijkt Vlaanderen het ook redelijk eens te zijn.

Bij Tovenaar valt vooral de naam van Familie– en #LikeMe-acteur Aaron Blommaert. En ook bij Leeuw valt de naam van een #LikeMe-acteur heel vaak, namelijk die van Maksim Stojanac.

Champignon en Hippo

Over twee andere figuren is er dan weer veel minder duidelijkheid. Hoewel Champignon twee weken geleden rechtstreeks naar de Big Bang werd gestuurd, is het nog steeds niet duidelijk of het nu om een professionele zanger gaat. Op sociale media zijn de meest gelezen namen nog steeds die van ex-voetballer Wesley Sonck en radiopresentator Sander Gillis.

Bij Hippo is de twijfel nog groter. Daarbij denken de kijkers vooral dat het om een muzikant en zanger gaat, maar is niemand het echt eens over één naam. Onder andere Jan Paternoster (Black Box Revelation) en Johannes Genard (School Is Cool) worden genoemd.

https://twitter.com/Amelie_V_O/status/1634511346938118146

Raaf en Minotaurus

Waar tot nu toe ook nog heel wat mysterie rondhangt, is Raaf en Minotaurus. In de eerste week leken de kijkers overtuigd te zijn van Alex Agnew als Minotaurus, maar daarop zijn velen nu toch teruggekomen. De laatste week is bij Minotaurus vooral de naam van acteur Jan Van Looveren vaak gevallen.

Ook bij Raaf lijken de hekken zich te sluiten. Terwijl iedereen op het begin nog leek te twijfelen of Raaf een man of een vrouw was, lijkt dat mysterie te zijn opgelost. Nu is er natuurlijk nog de vraag: wie is ze dan? Op dit moment is vooral Coely vaak te lezen op het internet.

Mummie en Foxy Lady

Zowel voor Mummie als Foxy Lady lijkt de Big Bang al een overwinning. Beide figuren kwamen al een keer in de gevarenzone terecht en zullen de komende weken een tandje moeten bijsteken. Bij Mummie lijkt het zowel bij de jury als bij het publiek nog om twee namen te gaan: Evi Hanssen en Véronique De Kock.

Bij Foxy Lady zijn er volgens het publiek ook twee opties: Danira Boukhriss Terkessidis of Jennifer Heylen.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...